17 Μαΐ 2012

Σημαντικό βήμα από την Π.Ε. Άρτας προς την επίλυση του προβλήματος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου

- Υλοποίησε τη δέσμευσή του ο Βασίλης Ψαθάς
- Εξασφάλισε 54.000 € για ισοθερμικό κάλυμμα

   Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά η προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια ισοθερμικού καλύμματος για την πισίνα του Δημοτικού κολυμβητηρίου του Δήμου Αρταίων.
   Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Π.Ε. Άρτας 2012, που χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ, με προϋπολογισμό 54.000 €.
   Η διαδικασία προμήθειας του καλύμματος θα γίνει αποκλειστικά από το... Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αρταίων.
   Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης, υλοποίησε τη δέσμευσή της, για την οικονομική στήριξη του Κέντρου, συμβάλλοντας έτσι στη δυνατότητα καλύτερης λειτουργίας του κολυμβητηρίου κατά τη διάρκεια όλου του έτους.
   Πλέον τα επόμενα βήματα για την εξασφάλιση της ομαλής και συνεχούς λειτουργίας του Κολυμβητηρίου ανήκουν αποκλειστικά στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, που οφείλει να κάνει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επαναληφθεί το θλιβερό φαινόμενο να κλείνει το Κολυμβητήριο επί 3 μήνες και τα νεαρά παιδιά να αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται στα Γιάννενα, για να προπονούνται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

1 σχόλιο:

  1. μετα απο 1 χρονο υλοποιησε την δεσμευση του ο ψαθας..αμεσοτατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.