17 Μαΐ 2012

Εκλογές 2012: Με μάτια και αυτιά ανοιχτά

Δεν θέλουμε να μας κυβερνάτε άλλο με τέτοιο τρόπο

γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου
   Πολλά έχουμε ακούσει για το εκλογικό αποτέλεσμα, για τις θέσεις των κομμάτων, για συνεργασίες, για τη θέληση του λαού και το πώς ψήφισε. Επειδή δυστυχώς η πολιτική σήμερα δεν γίνεται ούτε στη βουλή, ούτε στους δρόμους, ούτε και στους τόπους δουλειάς αλλά στα τηλεοπτικά πάνελ όπου όλοι μιλούν εξ ονόματος του κόσμου, χωρίς να ανήκουν στο μεγάλο κομμάτι αυτού που στενάζει από τη φτώχια, πρέπει όλοι όσοι βλέπουμε μαζί με το δέντρο και το δάσος να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
   Δεχόμαστε μια... πρωτόγνωρη προπαγάνδα 24 ώρες το 24ωρο για το πώς σκεφτόμαστε, πως ψηφίσαμε, τι πρέπει να κάνουμε και σε τι να πιστεύουμε, τόσο ισχυρή που στο τέλος μας πείθουν κιόλας.
   Να τους απαντήσουμε ότι πλέον έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και ότι δεν μας ξανακοροϊδεύουν! Μας λένε ότι ψηφίσαμε κυβερνήσεις συνεργασίας και ότι πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που δε συνεργάζονται για να κυβερνηθεί η χώρα. ΟΧΙ κύριοι, ψηφίσαμε ότι δε θέλουμε να μας κυβερνάτε άλλο με τέτοιο τρόπο για αυτό και ο λαός σας έβαλε στην κάλπη χίλια δυο εμπόδια με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε νέο γύρο εκλογών. Μας λένε ότι δεν είναι δυνατόν να μην κυβερνηθεί η χώρα.
   ΟΧΙ κύριοι, άνεργοι, πεινασμένοι, χωρίς αξιοπρέπεια είμαστε με κυβέρνηση ή χωρίς. Μας λένε ότι δεν είναι δυνατό να τα βάλουμε με τους ισχυρούς συμμάχους μας. ΟΧΙ κύριοι, εμείς δεν σκεφτόμαστε σαν και σας, δεν κατεβάζουμε άλλο τα παντελόνια, δε συμβιβαζόμαστε άλλο!
   Αν ακούγαμε πάντα τους ομοίους σας, σήμερα θα είμαστε επαρχία του Σουλτάνου ή του Χίτλερ ή στην καλύτερη το τσιφλίκι κάποιου επίδοξου δικτάτορα.
   Το μήνυμα των εκλογών είναι ένα και είναι θετικό. Ο Έλληνας έβγαλε τις ωτασπίδες από τα αυτιά και πλέον ακούει, έβγαλε τα πρασινογάλαζα γυαλιά του και βλέπει και ΚΥΡΙΩΣ απέδειξε ότι είναι ζωντανός οργανισμός και τους γύρισε την πλάτη και στις επόμενες εκλογές θα τους στείλει και κει που τους αξίζει, στο παρελθόν!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.