26 Μαΐ 2012

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συνεχίζει το ταξίδι του

Σήμερα στις 8 μμ η συναυλία θα γίνει στο θέατρο του Κάστρου

   Η μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Κόπραινα ταξίδεψε τους παρευρισκομένους σε μία όμορφη και γεμάτη ποιοτική μουσική βραδιά. Το ΚΠΕ Αράχθου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε.
   Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο,... έκλεψαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας. Θεωρήθηκαν άψογα προετοιμασμένοι, έχοντας επιλέξει ακούσματα με στίχους και μουσική διακεκριμένων ποιητών και συνθετών. Το υπέροχο έργο των μαθητών σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο καθήλωσε τους θεατές.
   Σήμερα, Σάββατο 26 Μαΐου, στις 8 μμ το Μουσικό Σχολείο θα δώσει συναυλία στο θέατρο του Κάστρου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.