18 Μαΐ 2012

Επεισοδιακή η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσή στα Γιάννενα

Αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους του ΥΠΕΧΩΔΕ

   "Το βάπτισμα του πυρός" έλαβε προχθές το απόγευμα ο νεοεκλεγείς βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, όταν εμφανίστηκε στο συνέδριο του ΥΠΕΧΩΔΕ σε κεντρική ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.
   Αν και δεν είχε ακόμη ορκιστεί, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ως βουλευτής σε εκδήλωση, η οποία όμως συνοδεύτηκε και από αποδοκιμασίες, όχι για το πρόσωπό του, αλλά για το κόμμα του και γενικότερα για τους πολιτικούς.
   Ο κ. Κασσής ήταν προσκεκλημένος των διοργανωτών και κατευθυνόμενος προς το βήμα για ένα χαιρετισμό, προκάλεσε τα... σχόλια συνέδρων. Τουλάχιστον 4- 5 σύνεδροι τον αποδοκίμασαν παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχε ορκιστεί, λέγοντάς του ότι δεν έχει θέση στο συνέδριο, διότι οι πολιτικοί είναι αυτοί με τις πράξεις τους τούς έφεραν στην καταστροφή.
   Ο ίδιος ο νεοεκλεγής βουλευτής που στην αρχή φάνηκε να αιφνιδιάστηκε, γρήγορα βρήκε το θάρρος να τους απαντήσει, λέγοντας πως ο ίδιος είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται και ότι αντιλαμβάνεται και κατανοεί τα προβλήματα του κλάδου τους, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη. Ωστόσο δεν φάνηκε να τους πείθει και συνέχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Ο κ. Κασσής δεν έδωσε συνέχεια και αμέσως μετά αποχώρησε αφού έπρεπε να φύγει για την Αθήνα προκειμένου να ορκιστεί!
   Οι εργαζόμενοι στο ΥΠΕΧΩΔΕ πραγματοποίησαν το 30ο τακτικό τους συνέδριο το διήμερο Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαΐου στα Γιάννινα. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εκπροσωπεί χιλιάδες εργαζομένους στις τεχνικές υπηρεσίες της χώρας.
πηγή

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Κ.ΛΠ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1977 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 2012. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Κασσής συνδικαλιστής είναι. Μάλιστα του αγροτικού κλάδου. Από αυτούς, που τους συνεταιρισμούς τους νόμισαν δική τους επιχείρηση ή τσιφλίκι του πατέρα τους. Από αυτούς, που τους συνεταιρισμούς τους χρησιμοποίησαν για να χουν κομματικούς και προσωπικούς στρατούς, τάζοντας - διορίζοντας και πολλά άλλα. Είναι από εκείνους που από τα ΜΟΠ μέχρι τα ΕΣΠΑ ήταν σε προτεραιότητα γιατί κυρίως ήταν ΠΑΣΟΚ.
    Και γράψτε ρε αδέρφια μια φορά με το όνομά σας. Πάντα ανώνυμοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.