30 Απρ 2012

Το προεκλογικό show με την οικογένεια του Άκη

- Λευτεριά στους... πολιτικούς φυλακισμένους!
- Δείτε το video της ξεφτίλας

   Έλεος!!!
   Το είδαμε κι αυτό: Την γυναίκα του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη να ξεκινάει απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την «άδικη προφυλάκισή της» όπως χαρακτηρίζει την προσωρινή κράτηση της.
   Είναι φανερό το σχέδιο του συστήματος που εφαρμόζει το σόου με τις διώξεις του Τσοχατζόπουλου και τις οικογένειας του για δυο προφανείς λόγους:
   - Ο πρώτος είναι για να ικανοποιηθεί το λεγόμενο «λαϊκό αίσθημα» που τόσο καιρό ζητούσε «να πάει έστω ένας πολιτικός στην φυλακή» και
   - ο δεύτερος και πιο βασικός λόγος είναι ότι το σύστημα θέλει να παρουσιάσει ότι έχει τους μηχανισμούς αυτοκάθαρσης του.



   «Παράπλευρες απώλειες» η γυναίκα και η κόρη του Τσοχατζόπουλου. Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ --και παρ' ολίγο αρχηγός του, για να μην ξεχνιόμαστε- απ' την πλευρά του εξακολουθεί να απειλεί ότι θα... «ανοίξει το στόμα του» και θα «κάψει πολλούς».
   Εμείς ρισκάρουμε την εκτίμηση ότι παρακολουθούμε ένα προεκλογικό σόου. Ο Τσοχατζόπουλος και τα μέλη της οικογένειας του θα αποφυλακιστούν λίγο μετά τις εκλογές. Ο ίδιος δεν πρόκειται να μιλήσει και να κάψει άλλους απ' το σινάφι του, όσο για το πότε θα γίνει η δίκη του και πως θα εξελιχθεί αυτή θα μεσολαβήσουν παζάρια, μεθοδεύσεις ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.