4 Απρ 2012

Ένταση στην πλατεία Συντάγματος: Οι γνωστοί-άγνωστοι πετάνε μολότωφ, τα ΜΑΤ απαντούν με δακρυγόνα και η πλατεία... καθαρίζει από τον απλό κόσμο! Σας θυμίζει κάτι;

- Πώς ένα ειρηνικό προσκύνημα μετατρέπεται σε πεδίο μάχης
- Ποιος ωφελείται από την ένταση;


   Από το απόγευμα υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι πάνω στην πλατεία Συντάγματος για να αφήσουν ένα λουλούδι, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, ακόμη και για να προσευχηθούν.
   Πλήθος κόσμου αποτελούμενο από απλούς ανθρώπους, νέους, ηλικιωμένους και οικογενειάρχες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον 77χρονο συνταξιούχο που έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών. (Δείτε τις φωτογραφίες):...


   Και ξαφνικά, η κατάσταση δυναμιτίζεται από κουκουλοφόρους που ξεπετάχτηκαν από το... πουθενά (!!!), σπάνε τις τζαμαρίες στο "Μεγάλη Βρεττανία" και πετάνε μολότωφ στα ΜΑΤ.
   Τα ΜΑΤ φυσικά απάντησαν και με μία μεγάλη επιχείρηση κατάφεραν να περικυκλώσουν όλη την πλατεία Συντάγματος και με ρίψη χημικών ακόμα και στα σκαλιά του Μετρό που ήταν ανοιχτό, κατάφεραν να "καθαρίσουν" την πλατεία, με αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος να βρίσκεται τώρα στην Ερμού.    Δεν ξέρω ποιος ωφελείται από την... συνήθη εξέλιξη, εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τώρα μπορούνε να συνεχίσουνε στην Κυβέρνηση να μας... σώζουνε ανενόχλητοι, με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και με τα μέτρα που... μας παίρνουνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.