23 Απρ 2012

Το ΚΚΕ Άρτας για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση ενότητας

Πρόταση ενότητας, προς άγρα ψήφων!!!

   Έχει αποδειχθεί ιστορικά σε όλη την Ευρώπη, επιβεβαιώνεται σήμερα και στην Ελλάδα ότι:
   Όσο το αστικό σύστημα δέχεται την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας για την κυρίαρχη πολιτική και δημιουργούνται προϋποθέσεις ριζοσπαστικοποίησης της λαϊκής πάλης, τόσο αναβαθμίζεται ο ρόλος του οπορτουνισμού στον αποπροσανατολισμό του λαού, που αντικειμενικά υπηρετεί τη θωράκιση της αστικής πολιτικής και εξουσίας. Καθόλου τυχαία, ένας από τους... θερμότερους υποστηριχτές της «κοινωνικής συνοχής», ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, αναφώνησε διά του επικεφαλής του ότι η πρόταση του ΚΚΕ για λαϊκή εξουσία «υπηρετείται με τη διάλυση της κοινωνίας», προσομοιώνοντας την προπαγάνδα του με αυτή των αστών, που συκοφαντούν το ΚΚΕ ότι επιδιώκει το χάος για να επιτευχθεί ο στρατηγικός του στόχος.
   Στη συγκεκριμένη, αντιΚΚΕ, κατεύθυνση κινείται και σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο με τίτλο: « Η ενότητα της αριστεράς – Αναγκαιότητα και ιστορική της ευθύνη ! » που υπογράφει η κ. Κιτσαντά.
   Διαβάζοντάς το κάποιος καλοπροαίρετος αναγνώστης θα σκεφτεί:
   1. Για δες ποιοι απευθύνουν κάλεσμα Ενότητας! Ο χώρος του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στις 10 πολιτικές δυνάμεις που κατά καιρούς συσπειρώνει, υπάρχουν 15 διαφορετικές απόψεις! Ας τα βρουν πρώτα μεταξύ τους και ας αφήσουν τα …πλατιά καλέσματα.
   2. Για δες ποιοι απευθύνουν κάλεσμα Ενότητας της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ! Αυτοί που ψήφισαν το Μάαστριχτ και συμμετείχαν σε κάθε διάλογο για την εφαρμογή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
   3. Απευθύνουν κάλεσμα προς το ΚΚΕ αυτοί που στην Ικαρία ΣΥΝασπίστηκαν με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και κάθε καρυάς καρύδι προκειμένου να μη εκλεγεί ξανά κομμουνιστής Δήμαρχος
   4. Απευθύνουν κάλεσμα Ενότητας της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αυτοί που στις τελευταίας εκλογές στην Τοπική Διοίκηση αλλά και σε μαζικούς φορείς και σωματεία συνεργάζονται ξεδιάντροπα με το ΠΑΣΟΚ ,για να απομονώσουν το «δογματικό», «το αυτιστικό», το «συντηρητικό», το…το…ΚΚΕ!
   5. Απευθύνει κάλεσμα ο χώρος που μόλις χθες γέννησε από τα σπλάχνα του τη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, το ανάχωμα, το σωσίβιου του ΠΑΣΟΚ!
   6. Απευθύνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ (!!!) για διέξοδο από την κρίση ( Την Καπιταλιστική ) παραμένοντας στα πλαίσια του συστήματος! Δηλαδή; Προτείνουν ωμά ότι είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν στο ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης με τη συνενοχή-συμμετοχή της εργατικής τάξης!
   Ο οπορτουνισμός σ’ όλο του το μεγαλείο! Δούρειος ίππος η πρότασή τους! Γίνεται αποκλειστικά και μόνο προς άγρα ψήφων.
   Ο λαός έχει κάθε συμφέρον να απορρίψει μια εκλογίστικη συμμαχία που μπάζει τη διαχείριση από την πίσω πόρτα και γι' αυτό αντικειμενικά θα αξιοποιηθεί από το αστικό σύστημα για να πάρει ανάσες απέναντι στη λαϊκή πίεση. Διέξοδος για τους εργαζόμενους και το λαό είναι να ακυρώσουν με τη συμμαχία και την πάλη τους κάθε ελιγμό του αστικού συστήματος, στην προσπάθεια να περάσει μέτρα που έχει ανάγκη το κεφάλαιο και για να ισχυροποιήσει την εξουσία του. Γι' αυτή τη συμμαχία παλεύει το ΚΚΕ, για να μπουν εμπόδια στα χειρότερα που έρχονται, να ανοίξει τώρα ο δρόμος για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Γραφείο Τύπου της Οργάνωσης Άρτας του ΚΚΕ

   σημ. Τηλεβόα: Δεν αντέχω, είπα ότι δεν θα το κάνω, αλλά μόλις διάβασα την ανακοίνωση μου ήρθε στο μυαλό αυτή η φωτογραφία και δεν μπορώ, θα την βάλω κι η μισή ντροπή δικιά μου κι η μισή δικιά σας:...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.