17 Απρ 2012

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ.

- Τελειώνει η αγωνία για τους ενδιαφερόμενους
- Θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους... κομμένους;

   Και επισήμως σήμερα κηρύσσει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα η Νέα Δημοκρατία, καθώς σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σε κάποιες από τις περιφέρειες της χώρας. Τα υπόλοιπα, ειδικά σε νομούς που υπάρχουν "αγκάθια", θα ανακοινωθούν αύριο.
   Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.
   Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαράς θα ξεκινήσει τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα από τη...
Δυτική Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις μονοεδρικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας.
   Στη ΝΔ ήδη προετοιμάζονται και για την παρουσίαση από τον Αντώνη Σαμαρά του προγράμματος του κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, θέμα στο οποίο στη ΝΔ δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.
   Αυτό όμως που περιμένουν να δούνε οι Έλληνες είναι ποιο είναι το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την οικογενειακή και κοινωνική τους χρεοκοπία, καθώς βλέπουν τις υποχρεώσεις τους να γίνονται θηλειά.
   Αυτό είναι το θέμα στο οποίο ο κόσμος δίνει "ιδιαίτερα μεγάλη σημασία". Τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών και τα υποβρύχια που γέρνουν είναι καλά για τηλεοπτική κατανάλωση, αλλά δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς και δεν γεμίζουν το πιάτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.