23 Απρ 2012

Από όλα τα εξωκοινοβουλετικά κόμματα, ο Δήμος Αρταίων διάλεξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

- Το... αυγό του Δημαρχείου είχε φιδάκι!
- Η Άρτα έχει κι ένα Κομμένο δήμαρχε!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ 
   Λάβαμε σα ΣΥΡΙΖΑ Άρτας πρόσκληση από το Δήμο Αρταίων για συμμετοχή στη διακομματική επιτροπή για τις επικείμενες εκλογές. Με έκπληξη είδαμε ότι στον πίνακα αποδεκτών της πρόσκλησης, πέρα από τα κόμματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, συμπεριλαμβάνεται και η Χρυσή Αυγή.
   Μεταξύ όλων των κομμάτων και οργανώσεων χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ο Δήμος Αρταίων αποφάσισε επιλεκτικά να προσκαλέσει μια δηλωμένα νεοναζιστική οργάνωση που... συστηματικά λειτουργεί ως παρακρατικός βραχίονας των δυνάμεων καταστολής, με μεγάλο ιστορικό επιθέσεων σε αγωνιστές της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων.
   Μια οργάνωση που μιλάει για την “καθαρότητα της φυλής”, χωρίς να κρύβει την ιδεολογική της συγγένεια με το χιτλερικό καθεστώς. Μια οργάνωση που ψαρεύει στα θολά νερά της κρίσης και βασίζει την όποια δημόσια παρουσία της στα ξενοφοβικά αντανακλαστικά μερίδας του κοινωνικού σώματος, εκμεταλλευόμενη την απουσία μεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού Κράτους.
   Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή. Αποδοκιμάζουμε έντονα την πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων και αποχωρούμε από τη διακομματική επιτροπή.
   Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του ναζισμού, αλλά και ως ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα της νεοναζιστικής βίας.

Άρτα, 23/4/2012
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

5 σχόλια:

  1. Χρειάστηκαν πανω απο 80 χρόνια για να συνδέσει η αριστερά, το ΠΑΣΟΚ με τους ναζιστές. Απο το πρώτο μεταπολεμικό κράτος που το σύστησε ο Παπανδρέου(παπούς του γιωργάκι) με ναζιστες της κατοχής εώς το σημερινό καθεστως του Μνημονίου που οι ναζιστές είτε στη Χ.Α, είτε στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ ξαναεπιστρέφουν σε θέσεις υπουργών(πχ Βορίδης)υπο τη σκέπη και αυτή τη φορά του ξένου παράγοντα κατοχής..

    Καλά είναι , τα επόμενα 80 χρόνια θα αναθεωρήσουν και την ποιότητα της αστικής δημοκρατίας που υπηρετούσαν εώς σήμερα..

    ΥΓ; Στις φετινές εκδηλώσεις για το Κομμένο, ας αναφερθούν επιτέλους όχι σε "Γερμανούς στρατιώτες" αλλά σε ναζιστές που έκαψαν το χωριό. Μιάς και η σφαγή δεν άνηκε σε Γερμανούς αλλά στο ιδεολόγημα του ναζισμού.. αυτά για τους αριστερούς, γιατί οι δεξιοί απλά θα ψηφίσουν αν όχι τη Χ.Α, τα συγγενικά της κόμματα(πχ ΝΔ-ΛΑΟΣ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε φίλε που σου διέγραψα το σχόλιο, είχες link και συνδέσμους δεν ανεβάζω, όπως γράφω παρακάτω, στις οδηγίες για τα σχόλια.
    Αν θες, γράψε αυτό που θέλεις να πεις κι αν δεν είναι χυδαίο κλπ, θα δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του ναζισμού είναι να τους αδειάσετε την γωνιά?
    είστε μήπως εντελώς τραγικοί και γραφικοί?
    όταν αποκαλούσατε και εσείς και το ΚΚΕ τους αναρχικούς ασφαλίτες, προβοκάτορες, ανεγκέφαλους και χουλιγκανς, βάζοντας τους στο ίδιο τσουβάλι με τους ναζίδες ήταν καλά ε?
    τώρα να δούμε που αφήσατε όλο το κόσμο στα δόντια του λαϊκιστή μηχαλολιάκου! όταν θα κάθεστε με τους μαχαιροβγάλτες στα διπλανά έδρανα (αν δεν σας πετάξουν με τις κλωτσιές από την βουλή όπως έκανε ο χίτλερ)....

    τι να πει κανείς όταν ριζοσπαστισμός για την υπάρχουσα αριστερά είναι οι ανακοινώσεις-καταγγελίες και οι αποχωρίσεις απο τα πάνελ.
    τρίζουν τα κόκαλα του Άρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΤΗΛΕΒΟΑ
    λογο του οτι δεν ασχολουμε με την πολιτική και δεν γνωρίζω τους υποψηφιους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορείς να δημοσιεύσεις τις φωτογραφείες τους?

    Υ.Γ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.