16 Απρ 2012

Ποιος είπαμε ήταν ο υπουργός Άμυνας που παρέλαβε τα αμαρτωλά υποβρύχια;

- Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και "ξέπλυμα βρώμικης σύμβασης"
- Ο Ευάγγελος που... ευαγγελίζεται την κάθαρση!

   Πριν λίγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν.
   Για όσους δεν γνωρίζουν και για να μην ξεχνιόμαστε όσοι γνωρίζουμε, η δουλειά με τα υποβρύχια είχε στηθεί έξυπνα:
   Ήταν λίγο μετά τα Ίμια, όταν κανένας δεν θα τολμούσε να αρνηθεί την θωράκιση του Αιγαίου με νέα υποβρύχια. Κάπως έτσι λοιπόν οι διαδικασίες «απλοποιήθηκαν» και αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Μετά από λίγο, ώ του θαύματος, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εξαγοράστηκαν από τους Γερμανούς και πήραν σαν... προίκα την δουλειά με τα υποβρύχια.
   Τα υποβρύχια όμως δεν φτιάχνονταν κι ένα που παραδόθηκε είχε κλίση, έγερνε!!! Όμως οι μίζες άρχισαν να ρέουν κι έτσι οι Γερμανοί εισέπραξαν 2.033.100.000 ευρώ για υποβρύχια που δεν παρέδιδαν!!!
   Σύντομα μαθεύτηκαν όλα αυτά και σ' αυτό βοήθησε η έρευνα της γερμανικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο. Το ενδιαφέρον, όμως, στην ιστορία αρχίζει μετά:
   Ενώ λοιπόν ήταν γνωστές οι μίζες του Άκη, τι κάνει τον Σεπτέμβριο του 2010 ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας – και σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚΒαγγέλης Βενιζέλος; "Ξεπλένει την αμαρτωλή σύμβαση" του Άκη με νέα σύμβαση, που την φέρνει στην Βουλή για να έχει και ισχύ νόμου!!!
   Και πόσα επιπλέον λεφτά δίνει ο Βενιζέλος στους Γερμανούς, ενώ είμαστε ήδη στο Μνημόνιο; 1.300.000.000 ευρώ, ένα δισ. τριακόσια εκατομμύρια για υποβρύχια που είτε έγερναν είτε ήταν απαράδοτα, ενώ οι περικοπές, η ανεργία, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη...
πηγή
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.