14 Μαρ 2012

SEXY επέτειος: Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και... Πεολειχίας!!!

Αγάπη μου, πάρε μια... μπριζόλα!

   Μόλις ανακάλυψα ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!!! 
   Δεν σας κάνω πλάκα, πραγματικά υπάρχει τέτοια ημέρα και ο εορτασμός της ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ.
   Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Όπως καταλαβαίνετε, την απόλυτη πρωτοβουλία σήμερα την έχει το θηλυκό: Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την... πίπα της ειρήνης!!!
   Εμπρός λοιπόν κυρίες μου, όπως εμείς σας θυμόμαστε και πάντα σας παίρνουμε λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι κι εσείς σήμερα πρέπει να πράξετε τα ... δέοντα!!!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ που κατέβηκα για τις εκλογές μπορείς να μου μεταφράσεις τι είναι αυτή η πεολειχία !!!!! Δεν σε ρωτάω για μπριζόλα ούτε για λουκάνικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.