24 Μαρ 2012

Η καγκελόφρακτη prive παρέλαση

- Περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους μαθητές 
- Πρόβα τζενεράλε για τα αυριανά "οχυρωματικά έργα" 

   Το θυμάστε το παλιό σύνθημα "Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού"; Ε, λοιπόν αυτή την εικόνα είχε σήμερα το κέντρο της Αθήνας, καθώς η παρέλαση εξελίχθηκε σε prive εκδήλωση, με τους γονείς των μαθητών να απωθούνται σε απόσταση 500 μέτρων από την περίφημη εξέδρα, όπου ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης έκανε το... όνειρό του πραγματικότητα!


   Σήμερα ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για την αυριανή στρατιωτική παρέλαση, όπου 7.000 αστυνομικοί και 40 διμοιρίες των ΜΑΤ θα ζώσουν το Σύνταγμα για την "κεκλεισμένων των θυρών" εκδήλωση των... λαοπρόβλητων που τρέμουν τον λαό!!!
   Η σημερινή επιχείρηση πάντως στέφθηκε με επιτυχία, καθώς δεν σημειώθηκαν πολλά "απρόοπτα". Στην παρέλαση πολλοί από τους μαθητές δεν γύρισαν καν το κεφάλι προς τους επισήμους, ενώ υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια πριν την παρέλαση στην οδό Βουκουρεστίου. Εκεί, μια ομάδα συγκεντρωμένων, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, ύστερα από αντεγκλίσεις με δυνάμεις της αστυνομίας, που ήταν παρατεταγμένες κάθετα στην οδό Βουκουρεστίου, συγκρούστηκαν μαζί τους και απωθήθηκαν χωρίς να υπάρξει κλιμάκωση της έντασης. Έγιναν βέβαια 29 προσαγωγές.
   Ο Μπαμπινιώτης δήλωσε: "Καμαρώσαμε τους μαθητές να αποτίουν φόρο τιμής στους ήρωες". Ο ίδιος βέβαια δεν παραδειγματίστηκε από τους μαθητές και δεν του πέρασε καν απ' το μυαλό ότι η στάση του με στραμμένα τα νώτα προς τον Άγνωστο Στρατιώτη δηλώνει απαξίωση και όχι απόδοση τιμής προς τους ήρωες αγωνιστές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.