13 Μαρ 2012

Το Γεφύρι της Άρτας γίνεται Γέφυρα Ζωής

- Δράσεις των Αιμοδοτών με πανελλαδική εμβέλεια
- Αιμοδοσία, ημερίδα και το Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων

   Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, διοργανώνει την Παρασκευή 16-03-2012 και ώρα 9.00 έως 13.30, εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου (Σκουφά 79-πρώην Σ.Ε.Σ.).
   Επίσης την ίδια ημέρα (16-03-2012) ο Σύλλογος διοργανώνει στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, και ώρα 19:30, Ημερίδα με θέμα «Οφέλη Αιμοδότη-Ασφάλεια Αίματος».
   Ομιλήτριες η Δ/ντρια Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άρτας, κ. Παππά Ελένη και οι Παυλίδου Χριστίνα, Επιμελήτρια Β΄ Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άρτας και Χατζηφιλιππίδου Χριστίνα, Επιμελήτρια Β΄ Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άρτας.
   Την επομένη, ημέρα Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 γίνεται στην πόλη μας το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ», στο οποίο θα παρευρεθούν νέοι εθελοντές αιμοδότες από όλη την Ελλάδα Αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας και ώρα έναρξης 09:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.