4 Μαρ 2012

Μπορεί να το κάνει μόνος του, αλλά ζητάει την άδεια της... αφεντικίνας!

- Ποιος σε εμποδίζει Αντωνάκη μου;
- Ο Σαμαράς χρειάζεται... ισχυρό ΠΑΣΟΚ!

   Η ΕΙΔΗΣΗ: «Άμεση η ανάγκη για εκλογές είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Άγκελα Μέρκελ προκειμένου να μην υπάρξει άνοδος των αντιευρωπαϊκών κομμάτων»
   ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Τι τις θέλεις τις εκλογές ρε Σαμαρά; Ο Παπαδήμος θα είναι και πάλι πρωθυπουργός!
Να σου θυμίσω μόνο Σαμαρά ότι τα «αντιευρωπαϊκά κόμματα» είναι Ελληνικά, οι ηγέτες τους Έλληνες, τα μέλη Έλληνες και τα ψηφίζουν Έλληνες… 
   Έχεις κανένα πρόβλημα με τους Έλληνες, τα Ελληνικά κόμματα και τις δημοκρατικές διαδικασίες Αντωνάκη;
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Εάν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι είναι "άμεση η ανάγκη για εκλογές", γιατί δεν αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτομάτως η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη και πάμε κατευθείαν για εκλογές. Άρα δεν είναι αυτή η πραγματική "άμεση ανάγκη".
   Άλλη είναι η πραγματική άμεση ανάγκη και... κόψιμο! Είναι να βγάλει πρόεδρο πρώτα το ΠΑΣΟΚ, να ανεβούνε τα ποσοστά του για να μην διαλυθεί τελείως και μετά να πάει για εκλογές, έτσι ώστε να μπορέσει να συγκυβερνήσει μαζί του για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της Μέρκελ.

1 σχόλιο:

  1. Σωστό το σχόλιό σου. Γι'αυτό το λόγο πρώτο μας μέλημα είναι κατ'αρχήν να μην έχουν συνολικά πασοκ/νδ στη νέα βουλή 180 βουλευτές, ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν το σύνταγμα και το κάνουν μνημόνιο και αυτό. Σε δεύτερη φάση, αν είναι δυνατόν δεν πρέπει να πάρουν 151 βουλευτές για να μην έχουν τη δεδηλωμένη. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα, αν η αποχή μειωθεί από 40% σε 10%. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πάνε να ψηφίσουν όλοι, κατά του μνημονίου. Αυτά τα χρόνια βιώνουμε την εκδίκηση της πολιτικής πρός τους πολίτες. Οι πολίτες είτε είχαν γίνει ψηφοφόροι-πελάτες των κομμάτων, είτε είχαν αποτραβηχθεί από τα κοινά και δεν ψήφιζαν καν. Και οι δύο πρακτικές έχουν τις ίδιες ευθύνες. Οταν απέχεις,αφήνεις το λαμόγιο να ψηφίζει το άλλο λαμόγιο και αφήνεις τη χώρα στην κατρακύλα. Η αποχή πριμοδοτεί πασοκ/νδ. Ολοι στις κάλπες. Η Ελληνική γλώσσα, η πιο πλούσια στον κόσμο, δεν είναι τυχαίο που αναφέρεται στην πολιτική με τη λέξη "κοινά". Δεν υπάρχει σε άλλες χώρες αυτή η ορολογία. Μόνο στην Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία. Και για να μην είμαστε η χώρα που σκότωσε τη δημοκρατία, πρέπει να επιστρέψουμε όλοι στα ΚΟΙΝΑ. Τα ΚΟΙΝΑ είναι για να ασχολούνται όλοι. Οχι οι μισοί.
    Μετά Τιμής
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.