27 Μαρ 2012

Ανοίγει ξανά το Κολυμβητήριο στην Άρτα

- Οι ομάδες ετοιμάζονται για την επανέναρξη 
- Ανακοινώσεις της Δόξας και της Προόδου

Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Το Τμήμα Κολύμβησης του Α.Ο. Δόξα Άρτας θα ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 με την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Κατανοώντας την τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση και σε μια προσπάθεια προσέλευσης και γνωριμίας των παιδιών της πόλης μας με την κολύμβηση για άθληση και εκμάθηση, θα ισχύσουν νέες μειωμένες τιμές για παλιούς και νέους κολυμβητές.
   Υπενθυμίζεται ότι στην κολύμβηση Δόξα Άρτας λειτουργούν τμήματα : Παιδικό (Παιδιά έως 5 ετών), Αρχάριοι (παιδιά άνω των 5 ετών που δεν γνωρίζουν κολύμπι), Ακαδημία (Παιδιά άνω των 5 ετών με γνώσεις κολύμβησης), Προαγωνιστικό (παιδιά 10- 12 ετών με δελτίο αθλητή ΚΟΕ) και Αγωνιστικό (παιδιά άνω των 12 ετών με δελτίο αθλητή ΚΟΕ).
   Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά στο κιόσκι της Ομάδας στο προαύλιο του κολυμβητηρίου και στην ιστοσελίδα μας www.aodoxa.gr.

Ο υπεύθυνος του τμήματος
Βάσσος Κων/νος


Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
   Το Τμήμα Κολύμβησης του Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ  ανακοινώνει ότι με την έναρξη του Κολυμβητηρίου στις 2-4-2012 ημέρα Δευτέρα, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας μας από ώρα 14:00 έως 20:00 με προπονητές τον κ. Ευαγγελόπουλο Χρήστο και την κα Αθηνά Κοντογιάννη.
   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στον υπεύθυνο της Ομάδας και στο τηλέφωνο 6948503221.

Ο Υπεύθυνος του τμήματος
Τσώλας Θανάσης

   σημ. Τηλεβόα: Ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι του Νομικού προσώπου του Δήμου, που έχουν στην αρμοδιότητά τους την λειτουργία του Κολυμβητηρίου να πράξουν αυτά που είναι αναγκαία για να διασφαλίσουν ότι του χρόνου το Κολυμβητήριο θα κλείσει μόνο τις απαραίτητες μέρες που απαιτούνται για την συντήρηση και όχι ολόκληρο... τρίμηνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.