4 Μαρ 2012

Πολιτικοί... καφενέδες!

ΑΠΩΝ...  

   Ρωτάει -και με το δίκιο του- ο φίλος μου ο ΝΑΣ: "Α, ποιος να ξέρει, τι γνώμη θα έχει ο φίλος μου ο tilevoas, για την μικρά υπαναχώρηση Παπασιώζου… και για την παρουσία του στους καφενέδες της Άρτας…"
   Η απάντηση είναι μία και την φώναξε ο Πρόεδρος της Βουλής κατά την καταμέτρηση των ψήφων στον εφαρμοστικό νόμο: ΑΠΩΝ. 
   Επειδή όμως ξέρει ότι το πολύ καφενείο και τα κεράσματα πειράζουν στο συκώτι και στο στομάχι, την άλλη μέρα πήγε και ψήφισε "ΝΑΙ" στον τελευταίο εφαρμοστικό νόμο για τις περικοπές στην Υγεία, τα γενόσημα, την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων κλπ

   Τελικά, ο μόνος που δεν με απογοήτευσε με την στάση του, ήταν ο... Δημήτρης Τσιρώνης! Όλοι οι άλλοι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, είτε επειδή δεν έμειναν μέχρι τέλους να υποστηρίξουν τη θέση τους, είτε επειδή έριξαν μια κλωτσιά στην... καρδάρα που γέμιζαν τόσα χρόνια, άφησαν μια πικρή γεύση...

5 σχόλια:

  1. Είναι νωρίς ακόμη για επισκέψεις και καφενεία.Ασε πρώτα να δημιουργηθεί η στρατιά των νεοσωτήρων και μετά βλέπουμε πως θα τους υποδεχθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά μλποκ και φυλάδες ασχολούντε με το ατομο και πολλοί ανύπαρκτοι πάνε να κάνουν ονομα κοντά σαυτόν,κι αλλοι που τους έδωσε ψωμί παλιότερα με φειγ βολάν κι αφισο υλικό προεκλογικά, τωρα τον κατηγορούνε.Δεν ασχολουμε με παραπολιτικά ,αλλά ολοι εδώ ζούμε και τα εχουμε μπροστά μας.Ομως αναρωτιέμαι οταν ειπε ΟΧΙ σε ολα πως βρεθήκανε αμέσως οι καλοθελητές με το βιντεο απ τα λύματα ,γιατι δεν το πήγανε στον εισαγγελέα ,κι αφου το πήγανε σαυτόν γιατι δεν τους πέταξε εξω απτο γραφείο του;Γιατί τον πιέζανε οι ανθρωποι των σπηλαίων τοσο κι αυτη την ωρα για τον αμβρακικό;Ειναι δυνατον ποτε να κόβετε ο Αθαμάνας παραπανω απτο νεοχωρίτη για τη θάλασα;Εγω ξέρω οταν ο σφουγκολάριος ερχεται σε μένα για ρουφιανιά εχει πάει και στον αποπανω και στον αποκάτω κι ο σάκος που κρατάει εχει μέσα φίδια κι οχι χέλια.Σοβαρότης μηδέν ,αυτα μόνο στην Αρτα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε τηλε-γκουστερίτσα, γιατί βόας σου πάει πολύ, έχεις το ΝΑΣ για σοβαρό και τον μοστράρεις εξαδιαιρέτου;

    Μπροστά του οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σούμπιτοι έιναι απλά αρνάκια γαλακτοπαραγωγικά εξ Ισραήλ μεριά...

    -"δημοσιογραφος-εκδοτης", λογιιστής και υπο πρώην δημοτικού αυτοκράτορα-δημάρχου και τσομπάνης .. χρηματοδοτούμενος 100%%% , το καλύτερο "ΣΔΙΤ' της αγοράς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος τηλε-φούρνος θα γκρεμίστηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.