14 Μαρ 2012

Προσπάθειες Καχριμάνη να ξαναμπεί το τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής στο μηχανογραφικό

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας

   Το ζήτημα της ίδρυσης της Αρχιτεκτονικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η επανένταξη του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου στο μηχανογραφικό δελτίο 2012-2013, ήταν δύο από τα θέματα που έθεσε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης σε συνάντηση που είχε στα Γιάννενα στον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο, παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Κολόκα.
   Εκτενής συζήτηση έγινε για το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου, θέμα για το οποίο ο Περιφερειάρχης είχε αποστείλει την περασμένη εβδομάδα και σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο. Μεταξύ άλλων, τονίζονταν, η σημασία και ο ρόλος που διαδραματίζει το Τμήμα στην αγροτική ανάπτυξη της Βορειοδυτικής Ελλάδας σε συνδυασμό με τους υψηλούς ποιοτικούς εκπαιδευτικούς δείκτες του.
   Ο Περιφερειάρχης και ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας Αντιπεριφερειάρχης ζήτησαν από τον Αν. Υπουργό – αφού λάβει υπόψη και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η οικονομική κρίση- να εντάξει και πάλι στο μηχανογραφικό δελτίου 2012-2013 το συγκεκριμένο τμήμα, κάτι για το οποίο ο Κ. Αρβανιτόπουλος υποσχέθηκε να εξετάσει θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.