10 Μαρ 2012

Τέλειωσε η χαρμόσυνη ημέρα, έρχονται τα χρόνια της... λυπητερής!

Μετά το κούρεμα, ξύρισμα χωρίς σάλιο

γράφει ο Κοσμάς
Κούρεμα απ' τον... λαιμό!
   "Απευθύνομαι στους βλάκες ή μ@λάκες, που ακόμη πιστεύουν πως ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς μας έσωσαν. Και που είναι πρόθυμοι να τους ψηφίσουν.
   Καταλάβατε, βρε ηλίθιοι, τί συνέβη σήμερα (σημ. Τηλεβόα: χθες), που ο ΑΚΕΡΜΑΝ, ο ΝΤΑΛΑΡΑ, το ΔΝΤ,  η ΜΕΡΚΕΛ κι ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ πανηγυρίζουν?
   Συνειδητοποιήσατε πως η επίσημη ανεργία 21% θα φτάσει το 30% μέχρι τέλους του 2012?
   Μάθατε, βρε μ@λάκες, πως στις μεν τράπεζες δίνουν τα πάντα, ενώ στα ασφαλιστικάταμεία δίνουν π@πάρι@?
   Ξέρετε, βρε χαζοί, πως από σήμερα, κανένας μισθός, καμιά σύνταξη δεν θα 'ναι δεδομένη, μιας και αν έχουν θα δίνουν, αν δεν έχουν θα λένε σας χρωστάμε?
   Δεν σας μιλάω για ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ κλπ...κομμουνιστικά, γιατί σαν ηλίθιοι και βλάκες που είστε, δεν σας νοιάζουν.
   Όπως δεν σας νοιάζει κι ο πόνος του άνεργου, το κλάμα του νηστικού μωρού, το κρυφό δάκρυ του παππού και της γιαγιάς που δεν έχει 1 ευρώ να δώσει στο εγγόνι. Και δεν σας νοιάζει, γιατί βάζετε το ατομικό σας συμφέρον πάνω απ όλα.
   Ε ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΚΕΣ"

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.