10 Μαρ 2012

Οι άγνωστες λεπτομέρειες για το φονικό της 24χρονης μητέρας δεν μπορεί να είναι θέμα blogging

Σπάραξε η Άρτα στην κηδεία της

   Μέσα σε σπαρακτικούς θρήνους και αναπάντητα "γιατί", τελέστηκε το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Άρτα η κηδεία της 24χρονης συμπατριώτισσάς μας, που χθες έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον μέχρι πριν λίγο καιρό σύντροφο της ζωής της, τον εν διαστάσει 33χρονο σύζυγό της.
   Πίσω της αφήνει μια κορούλα μόλις 22 μηνών, την μητέρα της και τα αδέρφιά της, που θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια της τραγωδίας και να αγκαλιάσουν το παιδί, που δεν πρόλαβε να χαρεί την αγκαλιά της μάνας.
   Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες για το τι προηγήθηκε του φονικού, για το πώς τελέστηκε η δολοφονία, για το πώς έγινε η σύλληψη, για το τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, για τις έρευνες που κάνει η Αστυνομία, ακόμη και για ιατροδικαστικά ευρήματα.
   Χωρίς δεύτερη σκέψη, έχω ήδη αποφασίσει να μην δημοσιεύσω τίποτε απ' όλα αυτά (κι αυτό είναι μια απάντηση σε όσους με προτρέπουν -μέσα στον πόνο τους και στην οργή τους- να το κάνω), γιατί θεωρώ ότι δεν είναι δουλειά ενός blogger να μπει σε αυτό το "δημοσιογραφικό τριπάκι".
   Μιλάω όταν έχω κάτι να πω κι όχι για να ικανοποιηθεί η περιέργεια ή η κουτσομπολίστικη διάθεση των αναγνωστών του ΤΗΛΕΒΟΑ. Αφήνω λοιπόν τα ανατριχιαστικά για τους άλλους και το μόνο που έχω να προσθεσω, είναι ότι όλοι πρέπει να σταθούν κοντά στο παιδί, που θα μεγαλώσει σε μια μικρή κοινωνία που μιλάει ψιθυρίζοντας και αναμεταδίδει πληροφορίες με την αξιοπιστία του "χαλασμένου τηλέφωνου" και σίγουρα κάποια στιγμή θα μάθει ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.