11 Φεβ 2012

Διαβάστε το μνημόνιο όπως κατατέθηκε στη Βουλή

Κανένας δεν δικαιούται να είναι... αδιάβαστος!
Διάβασέ το κι εσύ Χρήστο Γκόκα 

   Έχει τον όμορφο τίτλο "Μνημόνιο Συνεννόησης", συζητείται σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και αύριο το βράδυ τίθεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
   Μέσα σε 48 σελίδες έχουν τυλίξει δυο τουλάχιστον γενιές Ελλήνων. Και σκεφτείτε ότι γίνεται απλά περιγραφή των στόχων και των μέτρων με τα οποία λένε πως θα πετύχουν τους στόχους. Η εξειδίκευση θα ακολουθήσει στους επόμενους μήνες κι εκεί θα... "πατήσουν" όσοι μιλούν για παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου.
   Αφού κάνουν λάστιχο τα εργασιακά, συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας, γιατί να μην κάνουν λάστιχο και την θητεία τους;
   Άλλωστε το λένε ξεκάθαρα: Οι εκλογές είναι επικίνδυνες, ο λαός είναι ανώριμος να κρίνει με διαύγεια. Μετά από 45 χρόνια ξανακούγεται η ίδια επιχειρηματολογία για να νομιμοποιηθεί μια κοινοβουλευτική δικτατορία...

Διαβάστε το μνημόνιο στα Ελληνικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.