31 Ιαν 2012

Ψυχρολουσία: Υποσχέθηκαν μείωση, τελικά αποφάσισαν αύξηση στα διόδια

Οι "κόκκινες γραμμές" τηρούνται μόνο για τους μεγαλοκατασκευαστές

   Πριν περίπου 9 μήνες, ξεκίνησαν συνομιλίες μεταξύ υπουργείου Μεταφορών και των εταιρειών που έχουν τα διόδια, για να υπάρξει μείωση διοδίων. Στην αρχή έλεγαν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα μειώνονταν, αργότερα το προγραμμάτιζαν για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τελικά, από αύριο, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, τα διόδια αυξάνονται 5 με 10 λεπτά του ευρώ στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και 30 λεπτά του ευρώ στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όπου πλέον τα διόδια είναι 13,20 €.
   Ο Μαγκριώτης (γνωστός στους Ηπειρώτες και ιδιαίτερα στους Αρτινούς για τις δεσμεύσεις του για την Ιόνια και τον κόμβο Αγίου Δημητρίου), ήταν ο επικεφαλής στις συζητήσεις για την... μείωση, αλλά τελικά δήλωσε ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά διότι "οι αυξήσεις γίνονται με βάση τις προβλέψεις των συμβάσεων παραχώρησης που ψηφίστηκαν από τη Βουλή".
   Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς ότι τελικά υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Το δυσάρεστο είναι ότι ισχύουν μόνο για τους μεγαλοκατασκευαστές, ενώ αφήνουν τον κόσμο απ' έξω...

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που είναι στην φωτογραφία με την στάση τους είχαν φανερώσει ότι βρισκόταν σε μνημόσυνο.Ετσι και οι υποσχέσεις του Μαγκριώτη αποδεικνύουν ότι είναι περίπου αυτά που ψυθορονται σε μνημυσνα και παρόμοιες τελετές όπως, να τον θυμάστε, ζωή σε σάς και άλλες ταυτόσημες λέξεις. Κάπως έτσι και εμείς πρέπει να υποδεχθούμε τους νεοσωτήρες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.