20 Ιαν 2012

H Περιφέρεια Ηπείρου για την επικίνδυνη γέφυρα Αννίνου στο Κομπότι

- Όταν ΘΑ γίνει η Ιόνια οδός, τότε ΘΑ αποφορτιστεί η κυκλοφορία
- Μέχρι τότε, αναζητάμε εναλλακτικές λύσεις και... προσευχόμαστε!

   Πριν λίγες ημέρες. ο δήμαρχος Ν. Σκουφά, Στάθης Γιαννούλης, μέσω Δελτίο Τύπου (διαβάστε το εδώ) διαμαρτυρόταν για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της Πολιτείας να δώσει λύση στην επικίνδυνη γέφυρα Αννίνου, στο Κομπότι, όπου -μόνο την τελευταία τριετία- τραυματίστηκαν θανάσιμα οχτώ άτομα, σοβαρό τραυματισμό υπέστησαν δεκατέσσερα, ενώ οι υλικές ζημιές των οχημάτων ξεπέρασαν σε αριθμό τις εβδομήντα.
   Σήμερα,. η Περιφέρεια Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

   Το πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα Αννίνου, επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Άρτας, απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς παρά ταύτα από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να δοθεί λύση.
   Ως γνωστόν η Αιρετή Περιφέρεια Ηπείρου, ανέλαβε την ευθύνη του Εθνικού Οδικού Δικτύου από την 1η Ιουλίου 2011 και σε περίοδο συνεχών περικοπών των εθνικών πόρων. Παράλληλα, με την κατασκευή της Ιόνιας Οδού, η σημερινή εθνική οδός Ιωαννίνων – Άρτας – Αντιρρίου είναι βέβαιο ότι θα αποφορτιστεί κυκλοφοριακά.
   Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας αναζητούν εναλλακτικές λύσεις που να βελτιώνουν τη σημερινή κατάσταση στην περιοχή της γέφυρας, διασφαλίζοντας τους διερχομένους οδηγούς, καταβάλλοντας παράλληλα προσπάθειες για την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων.

2 σχόλια:

  1. Καλή η προσπάθεια του Γιαννούλη,δεν φθάνει όμως γιατί εμπλέκεται και η περιφέρεια Αιτ/νίας.Πρέπει όμως από τη πλευρά μας να προβάλλουμε καθημερινά το θέμα αυτό μήπως συγκινηθούν και οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης,πράγμα που δεν βλέπω. Οψόμεθα εις Παρισίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε τηλεβόα αυτό το θέμα όπως και του κόμβου,αλλά και του δρόμου Κωστακιών πρέπει να το αναδεικνύεις συνεχώς,Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.