13 Νοε 2011

Συναντιούνται και οργανώνονται οι "Πολίτες ενάντια στα χαράτσια" στην Άρτα

- Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 7 μ.μ. στο "ΚΡΟΝΟΣ"
- Εκεί που ο Δήμος σιωπά, οι δημότες υψώνουν την φωνή τους

   Ο Δήμος Αρταίων τηρεί σιγή ασυρμάτου για την αβάσταχτη κατάσταση με τα χαράτσια που γονατίζουν τους πιο αδύνατους. Όπως καταλαβαίνετε, η ανοικτή επιστολή που απηύθυνα για το χαράτσι της ΔΕΗ, που οδηγεί στην διακοπή ρεύματος και στην εξαθλίωση της αξιοπρέπειαςς όποιον δεν μπορεί να πληρώσει, παραμένει αναπάντητη και μάλλον έτσι θα συνεχίσει.
    Ευτυχώς οι δημότες της Άρτας δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Έτσι, μετά την χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα σε καφετέρια του Τριγώνου (πίσω από το 2ο Γυμνάσιο), αύριο υπάρχει και άλλη συνάντηση πολιτών στο ξενοδοχείο Κρόνος. 
   Απ' ότι έμαθα πρόκειται για μεγάλη ομάδα πολιτών, που και στο παρελθόν είχαν κινηθεί διεκδικητικά για διάφορα θέματα, με επιτυχή κατάληξη: Κάστρο, Υπόγειο Πάρκινγκ στην Παρηγορήτισσα, Ψαροπλιά. 
   Στο μήνυμά τους αναφέρουν: "Στην προσπάθεια που κάνουμε να...

συγκροτηθεί και στην Άρτα επιτροπή ενάντια στα χαράτσια (κυρίως για το τέλος ακινήτων που πληρώνεται μέσω ΔΕΗ), μια προσπάθεια που θέλουμε να έχει παλλαϊκή απήχηση και να γίνουν δράσεις, αξιοποιώντας και τις αυτοδιοικητικές μας παρατάξεις και προσπαθώντας να βάλουμε και τους Δήμους στο παιχνίδι (δες Δήμο Ν. Ιωνίας, Ελληνικού, Σαρωνικού, Ιλίου, Περιστερίου κλπ), καλούμε πρόσωπα και φορείς σε ανοιχτή σύσκεψη, την ερχόμενη Δευτέρα (14 Νοέμβρη) στις 7 μμ στο Ξενοδοχείο Κρόνος. Το ξεκινάμε αρχικά ως "πολίτες ενάντια στα χαράτσια" και βλέπουμε!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.