3 Νοε 2011

Ο αντιδήμαρχος Φώτης Γεωργίου για την Πολιτική Προστασία

Θα παρέχουμε υποστήριξη όπου χρειαστεί και όπου μας ζητηθεί

   Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Άρτας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2-11-2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Άρτας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας ΒασίληΨαθά, συμμετείχε για λογαριασμό του Δήμου Αρταίων ο αντιδήμαρχος Φώτης Γεωργίου ο οποίος μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:
   «Ό,τι προβλήματα υπήρχαν αναφορικά με τις στραγγιστικές τάφρους και τα αυλάκια που ανήκουν στο Δήμο τα είχαμε επισημάνει από την αρχή. Τα αυλάκια αυτά έχουν καθαριστεί. Έχουν γίνει οι απαιτούμενες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τον ΤΟΕΒ, όπου ήταν στην αρμοδιότητά του. Όλες οι ενέργειές μας έχουν στόχο να αντιμετωπίσουμε τουλάχιστον τα πλημμυρικά φαινόμενα.
   Ο Δήμος έχει αρκετά μηχανήματα και με το πρόβλημα των πυρκαγιών, όπου μας ζητήθηκε βοήθεια από τους όμορους Δήμους, την προσφέραμε. Έτσι θα γίνει και τώρα, δηλαδή θα παρέχουμε υποστήριξη όπου χρειαστεί και όπου μας ζητηθεί, σε οποιαδήποτε στιγμή, για να...

αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανάγκη ή έκτακτο φαινόμενο παρουσιαστεί.
   Να τονίσω ότι με τον καιρό δεν μπορεί κανείς να τα βάλει, γι’ αυτό κάνουμε και αυτή τη συνεδρίαση σήμερα και θα ακολουθήσει και μία ακόμα συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού του Δήμου, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι και να αξιοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας όταν παρουσιαστεί οποιαδήποτε δυσκολία. Σκοπός μας είναι να είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα και ο καθένας μας να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε κάθε δεδομένη στιγμή και όχι να αυτοσχεδιάζουμε την τελευταία στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.