19 Νοε 2011

Μεταγραφικές κινήσεις στην Αναγέννηση Άρτας

- Νέα μεταγραφικά αποκτήματα εμπλουτίζουν το ρόστερ
- Περαιτέρω ενίσχυση αναμένεται τον Ιανουάριο

   Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννηση Άρτας με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό της Άρτας τα ονόματα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Αναγέννησης Άρτας.
   Πρόκειται για τον Στέφανο Λαζαρίδη, 24 χρονών, επιθετικό χάφ και τον Amarildo (Μάριο) Gjini, 17 χρονών, χαφ (Αλβανικής καταγωγής).
   Οι προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ αυτή την εποχή που δεν είναι μεταγραφική περίοδος, είναι πάρα πολύ δύσκολες και γίνονται μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες που προβλέπονται από την αθλητική νομοθεσία. Η διοίκηση της Αναγέννησης κάνει επίσης γνωστό στους φιλάθλους ότι η ομάδα της Άρτας θα ενισχυθεί περαιτέρω κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
    σημ. Τηλεβόα: Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο Σάββατο, ο Στέφανος Λαζαρίδης έκανε ντεμπούτο στον αγώνα εναντίον της Μέλισσας (θρίαμβος με 3-6), κάνοντας μάλιστα και χάτ τρίκ! 
   Σήμερα στις 3:00 μ.μ. η Αναγέννηση αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας τον Απόλλωνα Γλυκορίζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.