1 Νοε 2011

Καλό σας... διαβολεμένο μήνα!

- Η πρωτομηνιά του... Βελζεβούλη!
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, η Κόλαση του Δάντη είναι!


   Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Ε. Βενιζέλος μας είχε προϊδεάσει για τα επερχόμνα δεινά που έκρυβε ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος και μας είχε πει ότι "Ακολουθούν δύο κολασμένοι μήνες".
   Την προηγούμενη εβδομάδα, στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Βενιζέλος περιέγραψε τους επόμενους τρεις μήνες, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο και τους χαρακτήρισε "διαβολεµένους µήνες"!
   Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το "παραδεισένιο" κούρεμα, που αφήνουν να διαφανεί κυβερνητικοί παράγοντες και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι σε τηλεοπτικά πάνελ που υπόσχονται βουνά από πιλάφι και ποτάμια από μέλι σε όσους εξ ημών δεν... επιβιώσουν.
   Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου από τους διαβολεμένους μήνες και εκ μέρους του εθνικού μας κουρέα, εύχομαι σε όλους "με τις υγείες σας"!

1 σχόλιο:

  1. Είναι νωρίς για ευχές .Δεν ξέρουμε τι καινούργιο θα ξημερώσει αύριο από την σαπουνόφουσκα του ΓΑΠ
    Μη πιστεύεις ότι θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα γιατί η Μαριονέτα Παπούλιας ξέχασε ότι είναι μέρος του συστήματος με το δάνειο και τα μπάνια του Λαού.Αλήθεια έλαβε ποτέ πίσω το δάνειο η το δώρισε πραγματικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.