17 Νοε 2011

"Κλέφτες και αστυνόμοι" στην Άρτα: Σημειώσατε 0-5!

- Ανάστατοι οι πολίτες από την αύξηση της εγκληματικότητας
- Έχουν αποθρασυνθεί οι κακοποιοί
- Συλλήψεις 5 διαρρηκτών από την Αστυνομία

   Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνέλλαβαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 5 άτομα, 2 το μεσημέρι της 15ης Νοεμβρίου και άλλα 3 το απόγευμα της ίδιας μέρας!  
Όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχαν πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Άρτας.
   Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στις 15 Νοεμβρίου 2011 το μεσημέρι, στην Άρτα, δύο (2) άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 23 και 19 ετών αντίστοιχα.
   Οι δύο συλληφθέντες τις τελευταίες ημέρες διέρρηξαν δύο (2) Ιερούς Ναούς στην...

ευρύτερη περιοχή του Νομού Άρτας και αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ διέρρηξαν και τρία (3) καταστήματα-καφενεία σε χωριά της Άρτας, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες:
• Στις 13 Νοεμβρίου 2011 το βράδυ, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Κιρκιζάτες Άρτας και αφαίρεσαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό.
• Στις 14 Νοεμβρίου 2011 πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Καλόβατο Άρτας και αφαίρεσαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό και δύο (2) μπλοκ με κουπόνια εράνου.
• Στη συνέχεια, αφού έσπασαν την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στο Παλαιοχωράκι Άρτας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.
• Ακολούθως, αφού διέρρηξαν κατάστημα-ψητοπωλείο στο Παλαιοχωράκι Άρτας, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ.
• Την 15-11-2011 πρώτες πρωινές ώρες αφού διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο στη Μεγαλόχαρη Άρτας, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ.

   Την ίδια ημέρα, 15 Νοεμβρίου 2011 το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, συνέλαβαν στην Άρτα, άλλους τρεις (3) αλλοδαπούς, δύο υπήκους Ρουμανίας και έναν υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20, 30 και 20 ετών αντίστοιχα.
   Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (15-10-2011) οι δύο 20χρονοι δράστες διέρρηξαν κατάστημα-καφενείο στον Ανθότοπο Άρτας και αφαίρεσαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, δέκα (10) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και προσωπικά έγγραφα. Ακολούθως, οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας και διέφυγαν με κατεύθυνση τον Καλόβατο Άρτας.
   Στη συνέχεια, οι δύο 20χρονοι αφαίρεσαν από παντοπωλείο στον Καλόβατο Άρτας δέκα (10) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τρόφιμα και μικρό χρηματικό ποσό ενώ ο 20χρονος υπήκοος Αλβανίας αφαίρεσε και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το παντοπωλείο, με το οποίο και διέφυγε.
   Eπιπρόσθετα, στην κατοχή των δύο υπηκόων Ρουμανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μεταλλικές σιδερογροθιές, ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο) μήκους 18,5 εκατοστών, μία απομίμηση πιστολιού και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.