10 Οκτ 2011

Με μπιτόνι και λάστιχο θα ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας!

Άλλο θέρμανση κι άλλο τσουρούφλισμα!

Επιτέλους, άλλαξε ο καιρός και ο Οκτώβριος θυμήθηκε ότι είναι φθινοπωρινός μήνας. Μαζί με τις βροχές όμως ήρθε και το κρύο και σιγά-σιγά θα ξεκινήσουμε ν' ανάβουμε τα καλοριφέρ...

Διαβάζοντας το Αστυνομικό Δελτίο της προηγούμενης εβδομάδας, είδα ότι "Συνελήφθησαν σήμερα (07-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 29, 21 και 26 ετών, τη στιγμή που αφαιρούσαν ποσότητα πετρελαίου από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο."
Σε μια εβδομάδα ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και υπολογίζεται ότι θα πληρώνουμε 0.98-1 ευρώ το λίτρο λόγω του πρώτου βήματος εξίσωσης τιμής πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης.
Του χρόνου τον Οκτώβριο, όταν θα έχουν εξισωθεί πλήρως, θα το πληρώνουμε 1,40-1,50 (με φετινά δεδομένα).
Οπότε, προβλέπω του χρόνου να διαβάζετε: "Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 47 ετών, τη στιγμή που αφαιρούσε ποσότητα πετρελαίου από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο."!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.