29 Σεπ 2011

Κανένας δεν εξαιρείται από το "ραβασάκι" της ΔΕΗ!

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει όσους εξαιρούνται από το χαράτσι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε όλους τους πελάτες της Δ.Ε.Η. θα αποστέλλεται το έγγραφο για την καταβολή του ειδικού τέλους επί των ακινήτων, είτε εξαιρούνται από το μέτρο είτε όχι.
Όσοι εξαιρούνται θα πρέπει να μεταβαίνουν σε τοπικά υποκαταστήματα της Δ.Ε.Η. και να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι ώστε να αφαιρείται το ποσό του τέλους.

Υπενθυμίζω ότι από το χαράτσι απαλλάσσονται «οι μακροχρόνια άνεργοι, εφόσον το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τα 12.000 ευρώ και τα 4.000 ευρώ για κάθε τέκνο, η περιουσία τους δεν ξεπερνά τα 150.000 ευρώ και η τιμή ζώνης δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ».
Οι πολύτεκνοι με οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ καθώς και οι ανάπηροι (άνω του 80%) απαλλάσσονται μόνο από τους περιορισμούς της τιμής ζώνης και της παλαιότητας του ακινήτου. Με τον τρόπο αυτό το ειδικό τέλος για αυτές τις κατηγορίες παραμένει στα 0,5 ευρώ /τ.μ. ανεξάρτητα όμως από την αξία και την παλαιότητα του ακινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.