1 Νοε 2018

Μια άτακτη υποχώρηση που δεν κρύβεται... με «μπαρούφες» - VIDEO

Η "γνωστή" Σοφία Βούλτεψη στον ΣΚΑΪ, με λαϊκιστικές κορώνες και ύβρεις, προσπάθησε να κρύψει την άτακτη υποχώρηση για τη συνταγματική αναθεώρηση


   Στο πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ και τα μπρος πίσω της Ν.Δ. για τη συνταγματική αναθεώρηση κλήθηκε να απαντήσει η βουλεύτρια της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, καλεσμένη στο ΣΚΑΙ.
   Απέφυγε εμφανώς να σχολιάσει τις παλινωδίες της Ν.Δ. αναφορικά με τη συμμετοχή της, η μη στην διαδικασία για τη συνταγματική αναθεώρηση.
   Η άτακτη υποχώρηση που επιχειρεί η Ν.Δ. δεν κρύβεται πίσω από τις λαϊκιστικές κορώνες και τις ύβρεις.
   Η κ. Βούλτεψη χαρακτήρισε "ψευδεπίγραφη κατάσταση" προσθέτοντας ότι: "Δεν μπορείς να μιλάς για συναίνεση όταν... σου προτείνει και ο άλλος για παράδειγμα το άρθρο 16 και δεν το θέλεις".
   Συνεχίζοντας στο αφήγημα ότι "όλα τα καλά" στη χώρα τα είχε κάνει η Ν.Δ. ή τα είχε εισηγηθεί πρώτη, η κ. Βούλτεψη χαρακτήρισε "πυροτέχνημα" τη συζήτηση.



   Η κριτική της επικεντρώθηκε στο ότι "δεν έχουν νόημα όλα αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας" και μιλώντας για το επίμαχο άρθρο 86 υποστήριξε ότι "στην ουσία έχει καταργηθεί -ο Μητσοτάκης το έχει ήδη προτείνει από το 2006-".
   Εντυπωσίασε τους πάντες υποστηρίζοντας ότι "ουσιαστικά δεν ισχύει το άρθρο 86, διότι δεν θα πήγαινε ούτε ο Παπαντωνίου, ούτε ο Τσοχατζόπουλος..." Προσπαθώντας να πείσει μάλιστα ότι δεν χρειάζεται καμία αλλαγή ισχυρίστηκε ότι "έχει εξουδετερωθεί", διότι "όλα πάνε στο ξέπλυμα μαύρο χρήματος". Επιπλέον καμία "ασυλία βουλευτών" δεν υπάρχει.
   Σε μια επίδειξη ακραίου λαϊκισμού -για τον οποίο άλλωστε φημίζεται- η Σοφία Βούλτεψη κατέφυγε σε ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού. Αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι:
   Όλο το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης για τη Ν.Δ. επικεντρώνεται στο να μην αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να αλλάξει το άρθρο 16;
γράφει η Κατερίνα Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.