31 Οκτ 2018

Το τριπλό άξελ της Ν.Δ.

- Αφού η Ν.Δ. είδε κι απόειδε και αναγκάζεται να προσέλθει στο διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, μόνο ο ο Κωστάλας θα μπορούσε να το περιγράψει!
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στα κανάλια έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί μια στείρα αντιπαράθεση για τη συνταγματική αναθεώρηση χωρίς να αποσαφηνιστεί η ουσία της συζήτησης. Άλλωστε, αφού η Νέα Δημοκρατία είδε κι απόειδε και αναγκάζεται να προσέλθει στο διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, μόνο ο Αλέξης Κωστάλας θα μπορούσε να περιγράψει το τριπλό άξελ...
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης οι έρευνες για τον θάνατο του ομογενούς στην Αλβανία, το σκάνδαλο με τον αντιπρόεδρο των Jumbo και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Ολική κυβίστηση της ΝΔ υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής»

«Καλωσορίζουμε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, που με συναίσθηση ευθύνης για το τόπο και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, εκκινεί με πρωτοβουλία του ο πρωθυπουργός» αναφέρει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. (αναλυτικά)

«Να χυθεί άπλετο φως» στην υπόθεση με τον θάνατο του Έλληνα ομογενή

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι για την υπόθεση με τον θάνατο του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, είχε χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. (αναλυτικά)

Εισαγγελική παρέμβαση για το σκάνδαλο με τον αντιπρόεδρο των Jumbo

Στο «μικροσκόπιο» της οικονομικής εισαγγελίας βρίσκονται οι πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές από τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της Jumbo Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. (αναλυτικά)

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή και τις φυσικές καταστροφές από την Περιφέρεια Αττικής

Με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ουσιαστικές επιστημονικές προσεγγίσεις ολοκληρώθηκε σήμερα η ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Φυσικές Καταστροφές» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. (αναλυτικά)

Στην τελική ευθεία η σύνταξη του πορίσματος της Εξεταστικής για την υγεία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνταξη του πορίσματος από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, ύστερα από 18 μήνες εντατικών συνεδριάσεων. (αναλυτικά)

Δεκάδες εκατομμύρια όφελος από την αποπομπή των εργολάβων

Η απευθείας πρόσληψη προσωπικού στα 40 νοσοκομεία που είχαν μπλοκάρει οι εργολάβοι θα φέρει εξοικονόμηση επιπλέον 30-40 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά το όφελος «σαφώς» θα προσεγγίσει τα 100 εκατ. ευρώ, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. (αναλυτικά)

«Η ΝΔ θέλει τους πολίτες φοβισμένους και τους επενδυτές μακριά από τη χώρα»

Όπως προκύπτει από τη σημερινή ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ κυρίας Σπυράκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέλει και τα ελληνικά Πανεπιστήμια χωρίς ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις. (αναλυτικά)

Μετάβαση της Ελλάδας σε νέα ενεργειακή εποχή: Χρηματοδότηση του ελληνικού ενεργειακού πρότζεκτ BlueHUBS

Θετική απάντηση Κομισιόν σε επιστολή 13 Ελλήνων Ευρωβουλευτών, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη. (αναλυτικά)

Με διαδικασίες εξπρές η επιστροφή φόρου εισοδήματος έως 10.000 ευρώ

Φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ για ποσά έως 10.000 ευρώ θα επιστρέφει με διαδικασίες εξπρές η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.  (αναλυτικά)

Σφοδρές αντιδράσεις για την παρέλαση ακροδεξιών στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου ζήτησε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, για να ερευνηθούν οι καταγγελίες πολιτών για συμμετοχή ένστολων ακροδεξιών στην παρέλαση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, την 28η Οκτωβρίου - Οξείες αντιδράσεις από δημοτικές παρατάξεις και οργανώσεις (αναλυτικά)

Στήριξη επιχειρήσεων, εργοδοτών ή ασφαλισμένων που επλήγησαν από τον σεισμό στη Ζάκυνθο

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργοδοτών ή ασφαλισμένων, από το σεισμό στις 26 Οκτωβρίου 2018 που έπληξε το νομό Ζακύνθου. (αναλυτικά)

ΑΘΗΝΑ 9,84: Η ΕΣΗΕΑ προσέφυγε στο ΣΕΠΕ καταγγέλλοντας την καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού της ΔΕΡΑ «ΑΘΗΝΑ 9,84» να θέσει το εκβιαστικό δίλημμα σε πέντε εργαζόμενους της βλαπτικής τροποποίησης της σύμβασης εργασίας τους άλλως την απόλυσή τους, προσέφυγε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, καταγγέλλοντας την καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας. (αναλυτικά)

Τοποθέτηση γιατρών οπλιτών θητείας σε 11 άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας

Κοινή υπουργική απόφαση υπέγραψαν οι αναπληρωτές υπουργοί Εθνικής ¨Αμυνας και Υγείας, Παναγιώτης Ρήγας και Παύλος Πολάκης. (αναλυτικά)

Αυξήθηκαν οι σχολικές μονάδες στα γυμνάσια και στα λύκεια το σχολικό έτος 2016/2017

Αύξηση παρουσίασαν οι σχολικές μονάδες τόσο στα γυμνάσια (από 1.819 σε 1.823 μονάδες), όσο και στα λύκεια (από 1.333 σε 1.348 μονάδες) το σχολικό έτος 2016/2017 σε σχέση με το 2015/2016, σύμφωνα με τις στατιστικές Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης της ΕΛΣΤΑΤ. (αναλυτικά)

Με αμείωτους ρυθμούς οι αυτοψίες από τα ειδικά κλιμάκια μηχανικών του υπουργείου στη Ζάκυνθο

Με αμείωτους ρυθμούς οι αυτοψίες από τα ειδικά κλιμάκια Μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Ζάκυνθο. (αναλυτικά)

«ΦιλόΔημος II»: 27 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση σχολικών και την αναβάθμιση παιδικών χαρών

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 26.970.531,81 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ»,για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση. (αναλυτικά)

Μέτρα από το ΥΠΟΙΚ για τους πληγέντες της Ζακύνθου

Μέτρα για τη στήριξη των πολιτών οι οποίοι επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη Ζάκυνθο ανακοίνωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. (αναλυτικά)

Αύριο η πληρωμή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ σε 1.329 αγρότες και κτηνοτρόφους

Συνολικά 1.329 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα πληρώσει αύριο ο ΕΛΓΑ.  (αναλυτικά)

Μέτρα του ΥΠΟΙΚ για τους πληγέντες του Μαντουδίου

Για τη στήριξη των πολιτών οι οποίοι επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στο Μαντούδι Ευβοίας ανακοίνωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.   (αναλυτικά)

Αυξήθηκε κατά 3,2% ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο

Αύξηση 3,2% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Αύγουστο εφέτος, καθώς οι πωλήσεις είχαν αρνητικό πρόσημο μόνον στα καύσιμα.  (αναλυτικά)

Στη Βουλή στο τέλος Δεκεμβρίου η πρόταση της Επιτροπής για τις Προοπτικές Διαχείρισης Πυρκαγιών Υπαίθρου και Δασών στην Ελλάδα

Η Επιτροπή συστάθηκε ύστερα από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα -μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι- προς τον δρ Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, διευθυντή του Παγκόσμιου Κέντρου Παρακολούθησης.  (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.