18 Ιουν 2018

Διαγράφηκε ο Χάρης Παπάζογλου από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου Αρταίων

- "Αναγκαία όσο και «ανακουφιστική» απόφαση για την προκλητική, εριστική, μη συναδελφική και τελικά μη ουσιώδη δημόσια παρουσία του κ. Παπάζογλου"
- "Δεν έβαλε την Άρτα πιο ψηλά από το μπόι του"

   Με Δελτίο Τύπου, που στάλθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (!), στις 11:50 της Κυριακής, ανακοινώθηκε ένα προδιαγεγραμμένο από καιρό διαζύγιο, που, όπως φαίνεται, κάθε άλλο παρά "βελούδινο" θα είναι: Ο Χάρης Παπάζογλου διαγράφηκε από τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με σοβαρότατες κατηγορίες για τον δημοτικό σύμβουλο.
   Κρίνοντας δε, από τον τέταρτο λόγο, που επικαλείται ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης "ο κ. Παπάζογλου σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας εμμένει να εγείρει θέματα τα οποία έχουν τύχει της καλύτερης δυνατής έκβασης, με βάση πάντα τις ρεαλιστικές δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και τις ειλικρινείς και κοπιώδεις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει", είναι προφανές ότι αυτό που έσπασε το ήδη ραγισμένο γυαλί, ήταν η πολύ θετική εξέλιξη, με την υπογραφή (δείτε ΕΔΩ) από την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ, συμπατριώτισσάς μας, Ευγενίας Φωτονιάτα, των 2.500.000 ευρώ για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ, μια εξέλιξη που, επιτέλους, μετά από χρόνια αδράνειας και εγκατάλειψης, ανοίγει ξανά το ΞΕΝΙΑ και το εντάσσει στην καθημερινότητα των Αρτινών. Δεν ήταν κρυφό ότι, για το συγκεκριμένο θέμα, ο Χάρης Παπάζογλου αντιδρούσε έντονα τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.
   Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου:

   "Σήμερα, στις 17 Ιουνίου 2018, κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Παράταξης «Αρτινών Συνεργασία», οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης, αποφάσισαν μετά από σχετική πρόσκληση και εισήγηση του Δημάρχου Αρταίων (και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 5, του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 («Καλλικράτης»), την διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Παπάζογλου από την παράταξη «Αρτινών Συνεργασία». 
   Για την λήψη αυτής της αναγκαίας όσο και «ανακουφιστικής» απόφασης, ελήφθησαν υπ’ όψιν η προκλητική, εριστική, μη συναδελφική και τελικά μη ουσιώδης δημόσια παρουσία του κ. Παπάζογλου. 
   - Προκλητική, καθώς ο διαγραφείς επέμενε να παρακωλύει το έργο της δημοτικής παράταξης, έργο που χαίρει της εκτίμησης της αρτινής κοινωνίας. Έφτασε, μάλιστα, για θέματα που στο παρελθόν ψήφιζε «παρών», δηλαδή «ούτε κρύο ούτε ζέστη», εκ των υστέρων να θυμάται ότι είχε άποψη! 
   - Εριστική, γιατί η συμπεριφορά του διαγραφέντα άρχισε να εκδηλώνεται «όλως τυχαίως» από την ημέρα που έληξε η θητεία του ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. 
   - Μη συναδελφική, καθώς στα επιχειρήματα των μέχρι χθες συναδέλφων του, προτιμούσε να «απαντά» με ανακρίβειες και προσωπικούς μειωτικούς χαρακτηρισμούς. 
   - Και τέλος, μη ουσιώδης, γιατί ο κ. Παπάζογλου σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας εμμένει να εγείρει θέματα τα οποία έχουν τύχει της καλύτερης δυνατής έκβασης, με βάση πάντα τις ρεαλιστικές δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και τις ειλικρινείς και κοπιώδεις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει. 
   Σχολιάζοντας τη στάση των Δημοτικών του Συμβούλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την κάθε μία και τον κάθε ένα από τους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξής μας. Η στάση τους, τους τιμά. Πιο πολύ, όμως, τους τιμά η σταθερή πεποίθησή τους να βάζουν την Άρτα πιο ψηλά από το μπόι τους»."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.