17 Αυγ 2013

Η Κορωνησία έχει τον δικό της Όσιο και η Κούλια την Αναγνωστική Βιβλιοθήκη της...

Οι Αρτινοί (ξανα)ανακαλύπτουν την Κορωνησία...

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 
Κάστρο (Κούλια) Κορωνησίας 
Κέντρο Πολιτισμού του Αμβρακικού 

Πολιτιστικός Αύγουστος 
   Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Αρταίων, τους Κορωνησιώτες ως η ρίζα του Κάστρου (Κούλια) Κορωνησίας, παραθεριστές, επισκέπτες του Αμβρακικού και της Ενδοχώρας του, τους όπου Γης:
   Ότι στο Κάστρο (Κούλια) Κορωνησίας, με άδεια των αρμοδίων αρχών (Δήμο Άρταίων και 18η Ε.Β.Α. Άρτας –Πρέβεζας), λειτουργεί Αναγνωστική Βιβλιοθήκη όλον τον Αύγουστο του 2013.
   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, οι δε ώρες λειτουργίας θα είναι 9.30 - 11.30 και 18.30 -21.30 , εκτός Δευτέρας και Πέμπτης.
   Επίσης προγραμματίζονται και ομιλίες –διαλέξεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε από το ειδικό πρόγραμμα ομιλιών-διαλέξεων, που θα ανακοινωθεί.
   Ειδικότερα δε η παρουσίαση της έρευνας για τη ρίζα και καταγωγή του εκ Κορωνησίας Οσίου Ονουφρίου, θα γίνει στην Πλατεία του Αγίου, έξωθεν του Παρεκκλησίου στις 25 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. υπό του εκπαιδευτικού και Συγγραφέα Αριστείδη Σχισμένου.

Υπεύθυνος λειτουργίας και Κοσμήτωρ της βιβλιοθήκης:
Κων/νος Δημ.Ρώσσος 
Οικονομολόγος-Συγγραφέας

   σχόλιο: Έστω και λόγω κρίσης, οι Αρτινοί ανακαλύπτουν ξανά την Κορωνησία. Το "Πρεβεζάνικο" απέχει 17-18 ευρώ πήγαινε-έλα για μπάνιο κι έτσι η Σαλαώρα, το "ράμμα", η Κορωνησία γεμίζουν ξανά, κυρίως από οικογένειες, που χαίρονται το μπάνιο, τον καφέ, την μπύρα, το φρέσκο ψάρι, δυο βήματα από το σπίτι τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.