22 Νοε 2011

ΑΣΕΠ προς Δήμο Αρταίων: Απολύστε τις παράτυπα προσληφθείσες!

- Αφορά 2 Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους, που είχαν εσφαλμένη μοριοδότηση 
- "Εντέλλεται" ο Γ. Γκόκας να τις απολύσει και να προσλάβει τις δύο επόμενες
- Για άγνωστους λόγους καθυστερεί η "συμμόρφωση"

Το ΑΣΕΠ έκανε έλεγχο στην μοριοδότηση μετά από ένσταση και ανακάλυψε ότι η μία από τις προσληφθείσες είχε 350 μόρια λιγότερα απ' όσα "εσφαλμένως αναγράφεται στον οικείο πίνακα κατάταξης-επιλογής", ενώ η δεύτερη 203 μόρια λιγότερα!

Κατόπιν αυτών το ΑΣΕΠ ζητάει μια σειρά από πράγματα από το Νομικό Πρόσωπου του Δήμου, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Γκόκας.
Ζητάει "το συντομότερο δυνατόν" να απολυθούν (δυστυχώς -λόγω των όρων της προκήρυξης- χωρίς αποζημίωση) οι συγκεκριμένες, να προσληφθούν οι  επόμενες και να σταλούν στο ΑΣΕΠ οι "σχετικές αποφάσεις απόλυσης και πρόσληψης των υποψηφίων".

Δυστυχώς -για άγνωστους λόγους- το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμη, αλλά είναι βέβαιο ότι σύντομα θα το πράξει, διότι ο κ. Γκόκας ως δικηγόρος γνωρίζει τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία στις υποψήφιες που δικαιώνονται από την ένσταση και θα επιταχύνει τις διαδικασίες που ζητάει το ΑΣΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.