7 Ιαν 2021

Lockdown / Απόλυτο επιτελικό μπάχαλο με το click away

- Άγνωστο είναι το πότε θα ανοίξει ξανά το λιανεμπόριο και υπό ποιες συνθήκες, καθώς στην κυβέρνηση επικρατεί μπάχαλο
- Αναβλήθηκε η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, στον αέρα το άνοιγμα του λιανεμπορίου


   Με αγωνία περιμένουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης χιλιάδες επιχειρηματίες του λιανεμπορίου, καθώς άγνωστο είναι το πότε θα ανοίξει ξανά το λιανεμπόριο και υπό ποιες συνθήκες, καθώς στην κυβέρνηση επικρατεί μπάχαλο.
   Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε παραπέμψει τις όποιες αποφάσεις μετά τη σημερινή συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε.
   Υπενθυμίζεται πως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας την επιστροφή της χώρας σε καθεστώς αυστηρού lockdown, είχε αναφέρει πως όλες οι δραστηριότητες οι οποίες ανεστάλησαν θα επανέλθουν με το πέρας αυτής της εβδομάδας.
   Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου διαβεβαίωνε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα καταστήματα με την εφαρμογή της παράδοσης εκτός ή αλλιώς click away. 
   Ωστόσο, στην επιτροπή λοιμωξιολόγων επικρατεί προβληματισμός, ειδικά μετά τις εικόνες συνωστισμού στα Θεοφάνεια, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη να αναβάλλεται για την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί αναμένουν τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία για να έχουν μία πιο καθαρή εικόνα.
   Ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδια κυβέρνησης για το λιανεμπόριο, τα γυμνάσια και τα λύκεια θα κάνει το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.