14 Νοε 2020

Τώρα τα ρίχνει στους λοιμωξιολόγους ο Γεωργιάδης: «Μας έλεγαν ότι πάνω από τους 26 βαθμούς Κελσίου ο ιός θα διαλυθεί... Τι να κάνουμε, να τους πάμε στα δικαστήρια;»

Τρεις μέρες μετά το «Πέσαμε τελείως έξω», τώρα «Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο»!


   Κυβερνητικά λάθη στη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας; Όχι και λάθη! «Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο!». 
   Τι κι αν ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ομολογούσε προ τριών ημερών ότι «Πέσαμε τελείως έξω... Το σενάριο που είχαμε πιστέψει ήταν ότι, όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο, οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο  θα είναι σχετικά ήρεμοι»!
   Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε με απόλυτη σιγουριά για το... επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης και τα δεκάδες χιλιάδες νέα κρούσματα στη χώρα μας από τον Αύγουστο! 
   «Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο. Το ότι ο ιός εξελίχθηκε και οι αρχικές εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων για τη συμπεριφορά του ιού το καλοκαίρι απεδείχθη διαφορετική, ούτε σε αυτούς μπορώ να το χρεώσω γιατί ήταν ένας καινούριος ιός, ένα καινούριο φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά.
   Με το γνωστό χιουμοράκι του ο υπουργός τα... έριξε και στους λοιμωξιολόγους με τους οποίους συνεργάζεται η κυβέρνηση: «Μας έλεγαν ότι πάνω από τους 26 βαθμούς Κελσίου ο ιός θα διαλυθεί», αλλά αυτό δεν συνέβη. «Τι να κάνουμε, να τους πάμε στα δικαστήρια;» 
   Για το πότε εκτιμάται ότι θα έχουμε εικόνα για τη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, απάντησε ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθεί στο κεντρικό μήνυμα το οποίο είναι πώς θα νικήσουμε την πανδημία και «δεν είμαστε στη στιγμή να συζητήσουμε πώς θα ξανανοίξουμε την οικονομία γιατί αυτό θα θόλωνε το μήνυμα». 
  «Αν δεν ελεγχθεί η πανδημία, δεν μπορεί να ανοίξει η οικονομία» κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.