10 Μαρ 2020

Χωρίς την συμμετοχή των μαθητών οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Αγία Θεοδώρα.στην Άρτα

Κλειστά για 14 ημέρες οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και Λύκεια, το Δημοτικό Ωδείο, καθώς επίσης αναβάλλονται και τα μαθήματα ζωγραφικής των παιδιών στην Δημοτική Πινακοθήκη για 14 ημέρες


   Όπως είναι ήδη γνωστό, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε και ανακοίνωσε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, ΙΕΚ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών ανά την Επικράτεια. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού.
   Ως εκ τούτου, ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι κλειστά θα παραμείνουν από αύριο και για 14 ημέρες οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και Λύκεια, το Δημοτικό Ωδείο, καθώς επίσης αναβάλλονται και τα μαθήματα ζωγραφικής των παιδιών στην Δημοτική Πινακοθήκη για 14 ημέρες.
   Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποφάσισαν στους αυριανούς εορτασμούς για την πολιούχο Αγία Θεοδώρα να μην συμμετάσχουν οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.