24 Δεκ 2019

Τα «κάλαντα» του Γεωργιάδη στους συνταξιούχους: Στον καιάδα! - VIDEO

Κυνικό άδειασμα στους συνταξιούχους, που προεκλογικά η Ν.Δ. τους τάιζε με ψέματα και υποσχέσεις, επιφύλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμονή Χριστουγέννων


   Κυνικό άδειασμα στους συνταξιούχους που «χάιδευε» προεκλογικά η Ν.Δ., επιφύλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμονή Χριστουγέννων. «Δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις» υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
   Μετά τον αποκλεισμό τους από το κοινωνικό μέρισμα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη στους συνταξιούχους, που προεκλογικά τους τάιζε με ψέματα και υποσχέσεις.
   Ο κ. Γεωργιάδης στο Open παραδέχθηκε το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η Ν.Δ. καλλιεργώντας προσδοκίες στους συνταξιούχους και παραπέμποντας στον Λουκιανό είπε: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»!



    Κάνοντας «πλακίτσα», λέγοντας ότι ούτε ο Σούπερμαν δεν θα μπορούσε να δώσει 20 δισ. αναδρομικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, ξεχνώντας πως ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης έταζε, μόλις πριν ένα μήνα, ότι τα αναδρομικά θα δοθούν στους συνταξιούχους.



   Επί λέξει ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι:
   «Σέβομαι απόλυτα τους συνταξιούχους, όμως δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει στραμμένο το βλέμμα της στο παρελθόν, πρέπει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον. Πρέπει να μιλάμε για τις νέες θέσεις εργασίας, για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, για το πώς θα κάνουμε περισσότερες επενδύσεις. Αυτά όταν τα κάνουμε θα έχουμε περισσότερο πλεόνασμα για να κάνουμε τι; Να δώσουμε 20 δισ. αναδρομικά; Όχι βέβαια. Για να πάμε να διορθώσουμε αδικίες του παρελθόντος και αυτό που κάνει ο κ. Βρούτσης είναι μία προσπάθεια να διορθώσει αδικίες του παρελθόντος. Βλέπω τον κ. Μητρόπουλο αυτά που λέει τα ωραία και γλυκά αλλά σας διαβεβαιώ τέτοια λεφτά δεν υπάρχουν. Μην καλλιεργούμε προσδοκίες που δεν υπάρχουν».
   Τέλος, παρέπεμψε στον Λουκιανό για να πει: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
   Προεκλογικά κορόιδευαν τους συνταξιούχους, τάζοντας τα αναδρομικά και προτρέποντάς τους σε μαζικά δικαστήρια για να τα πάρουν πίσω.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.