23 Δεκ 2019

Γεροβασίλη καλεί Τασούλα να «μαζέψει» Μπ. Παπαδημητρίου και Γ. Λοβέρδο

Συκοφάντησαν πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ.


   Την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ζητεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις των βουλευτών της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδου με αφορμή τα γεγονότα στο Κουκάκι.
   Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, «για να του ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στους βουλευτές της Ν.Δ., Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο, προκειμένου αυτοί να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες - για μέλη του Κοινοβουλίου- δηλώσεις τους».
   Από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι «οι δυο βουλευτές, μέσω δημόσιων παρεμβάσεων τους, συκοφάντησαν πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ, όπως η διαπόμπευση πολιτών. Μια μειοψηφίας που, όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Μητσοτάκη αφού οι ενέργειες αυτές, όχι μόνο δεν έχουν καταδικαστεί, αλλά, μέσω ψεμάτων, επιχειρήθηκε να εμφανιστούν ως σύννομες και επιστροφή στην "κανονικότητα" όπως δυστυχώς την αντιλαμβάνεται η ΝΔ».
   Νωρίτερα, την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής είχε ζητήσει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας πως «μάταια περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να διακόψει τις χειμερινές του διακοπές για να αποδοκιμάσει με κατηγορηματικό τρόπο τις αποτρόπαιες δηλώσεις των βουλευτών του, κκ Μ. Παπαδημητρίου και Γ..Λοβέρδου με τις οποίες συκοφαντούνται πολίτες και δικαιολογείται η αστυνομία να «ξεβρακώνει»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.