7 Οκτ 2019

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Γιάννενα για την υπονόμευση του έργου του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

- Την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία Ιωαννίνων στην Περιφέρεια Ηπείρου
- Εντελώς αναίτια, με παντελή απουσία τεκμηρίωσης και χωρίς προειδοποίηση και διάλογο, η κυβέρνηση στρέφεται ενάντια σε μια από τις πιο ευάλωτες ομάδες, που μέσα από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ βρίσκει τον δρόμο της



Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με αφορμή την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 145, 30/9/2019), που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ, υπονομεύοντας πλήρως το έργο του.

Εντελώς αναίτια, με παντελή απουσία τεκμηρίωσης και χωρίς προειδοποίηση και διάλογο, η κυβέρνηση   στρέφεται ενάντια σε μια από τις πιο ευάλωτες ομάδες που μέσα από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ βρίσκει τον δρόμο της.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ με τα μέλη του θα προβεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9.10.19 και ώρα 12.00 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Ιωαννίνων στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Καλούμε όλους τους πολίτες και φορείς της πόλης που είναι στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ να παρευρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.