23 Σεπ 2019

Δήμαρχος Σύμης: Πλήρης η ανικανότητα της κυβέρνησης στο προσφυγικό - VIDEO

- «Πού εξαφανίστηκε η ευαισθησία τους; Παιδιά πεταμένα στο κέντρο του δρόμου, χωρίς γιατρό, ούτε καν φαγητό»
- «Δεν το θεωρώ αδιαφορία αλλά ανικανότητα»


   «Πάνω από 300 μετανάστες είναι πεταμένοι στο δρόμοι, δεν ενδιαφέρεται κανένας. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να δώσει λύση στο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ αδιαφορία αλλά ανικανότητα» δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας στο νησί.
   Όπως περιέγραψε, μιλώντας στην ΕΡΤ, το αστυνομικό τμήμα έχει μετατραπεί σε άτυπο hot spot. «Θέλω να μάθω πού εξαφανίστηκε η ευαισθητοποίηση της ΝΔ όταν έγινε έγινε κυβέρνηση. Απαιτούμε άμεσα να βρεθεί λύση για αυτά τα παιδιά που είναι πεταμένα στο κέντρο του δρόμου» ανέφερε και τόνισε ότι οι μετανάστες δεν έχουν ούτε γιατρό αλλά ούτε καν φαγητό.



   «Τρώνε από τους εστιάτορες. Δεν πάει άλλο, βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να ασχοληθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός γιατί οι υπουργοί του είναι ανίκανοι να δώσουν λύση στο πρόβλημα» επισήμανε ο Ελ. Παπακαλοδούκας.
   Όπως είπε, αυτό που ζητά είναι να απομακρύνονται σε καθημερινή βάση οι μετανάστες που έρχονται στη Σύμη καθώς δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.