22 Μαρ 2019

Οι... ηρωικές δημοσκοπήσεις για τον επόμενο δήμαρχο της Άρτας

Αχ μωρ' μαύρεμ', δεν δύνασαι...


   Πλησιάζει η επέτειος της 25ης Μαρτίου και οι αρματωλοί και κλέφτες βγάζουν ηρωϊκές "δημοσκοπήσεις" για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αρταίων. Μη φανταστείτε κανονικές δημοσκοπήσεις, όχι. Για κουβέντες σε δύο καφενεία μιλάμε.
   Έτσι, λοιπόν, μετά την πρώτη μαϊμού δημοσκόπηση, που είχαν βγάλει παραμονές Χριστουγέννων (αν δεν τη θυμάστε κάντε κλικ ΕΔΩ), έχουμε καινούρια φουρνιά, με τη "δημοσκόπηση" να ξεφουρνίζεται σε δύο καφενεία της πόλης, όπου, οι θαμώνες, σε κατάσταση "ιδρυματοποίησης" (γκουγκλάρετε βρε παιδιά, όλα εγώ πχια;), έχουν "έτοιμα" τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής: 35% ο ένας, 25% ο άλλος!
   Και τι πολιτικοί αναλυτές θα ήταν, αν δεν είχαν "έτοιμα" και τα αποτελέσματα μετά τη δεύτερη Κυριακή: Δήμαρχος ο πρώτος, συνδιοίκηση των δύο, με αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τον δεύτερο. Αν και, για να σας πω την αλήθεια, εάν τυχόν τα κατάφερναν και δεν τα έβγαζαν μόνο από την κοιλούλα τους, αυτό ακριβώς θα έκαναν...
   Μπροστά, λοιπόν, σε τέτοιες "πετυχημένες" προβλέψεις και ενόψει της επετείου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους αφιερώσω τους παρακάτω ηρωικούς στίχους, που ανταποκρίνονται στη "βαρύτητα" των προβλέψεων-επιθυμιών τους:

- Δύνασαι, μαύρε μ’, δύνασαι στο γαίμα για να πλέψεις;
- Δύναμαι, αφέντη μ’, δύναμαι στο γαίμα για να πλέψω!
   Στο έμπα χίλιους σκότωσε, στο έβγα δυο χιλιάδες
   και στο καλό το γυρισμό, κανέναν δεν αφήνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.