7 Ιουν 2018

Στόχος η δημιουργία πλατιών δημοκρατικών, προοδευτικών μετώπων σε όλους τους Δήμους του Νομού Άρτας

Ανοιχτή συζήτηση για την αυτοδιοίκηση στην Άρτα


   Tη Δευτέρα 4/6/2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» η πρώτη ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της αυτοδιοίκησης στο Νομό μας, η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, παρουσία πολλών φίλων και μελών.
   Στο πλαίσιο της διαβούλευσης του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι», έγινε εκτενής συζήτηση για τη μεγάλη αυτή μεταρρυθμιστική τομή στην δομή της αυτοδιοίκησης, που οδηγεί σε περισσότερη δημοκρατία, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση.
   Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος, κατά τον οποίο πήραν το λόγο πολλοί παρευρισκόμενοι, οι οποίοι προέταξαν την ανάγκη ανάπτυξης συνεργασιών, με στόχο τη δημιουργία πλατιών δημοκρατικών, προοδευτικών μετώπων σε όλους τους Δήμους του Νομού μας.
   Στο τέλος της συζήτησης εκλέχτηκε συντονιστικό, που ανέλαβε να προετοιμάσει τη δεύτερη ανοιχτή και πιο διευρυμένη εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.