7 Μαΐ 2018

Καμπανάκι Φάμελλου σε 7 δήμους της Ηπείρου για τους δασικούς χάρτες

- Ανάμεσά τους και 3 της Άρτας
- Θέτουν σε αμφισβήτηση την εξυπηρέτηση ουσιαστικών αναγκών και δικαιωμάτων των δημοτών τους, αν δεν ολοκληρώσουν την υποχρέωσή τους εγκαίρως


   Στις 15 Μαΐου τελειώνει η προθεσμία των Δήμων να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, σχετικά με τα οικιστικά περιγράμματα στους δασικούς χάρτες και, με την αφορμή αυτή, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, απέστειλε την περασμένη εβδομάδα νέα επιστολή προς τους Δήμους οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.
   Ανάμεσά τους είναι και οι εξής επτά Δήμοι στην Ήπειρο:
 1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
 2. ΖΗΡΟΥ
 3. ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
 4. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ
 5. ΠΑΡΓΑΣ
 6. ΣΟΥΛΙΟΥ
 7. ΦΙΛΙΑΤΩΝ
   Στην επιστολή ο κ. Φάμελλος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «για τα όποια προβλήματα που θέτουν οι Δήμοι, υπήρχε ξεκάθαρα επαρκές χρονικό περιθώριο για να αντιμετωπιστούν κατά το προηγούμενο διάστημα» και πως η αποστολή των στοιχείων αποτελεί, «πέρα από νομοθετική και συνταγματική υποχρέωση, εξυπηρέτηση ουσιαστικών αναγκών και δικαιωμάτων των δημοτών τους, τα οποία τίθενται σε αμφισβήτηση σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσουν την υποχρέωσή τους, εγκαίρως, στις 15 Μαΐου 2018».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.