14 Μαρ 2018

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ: Εάν γνωρίζετε κάτι, καλέστε τα κανάλια

- Αναζητούνται τα συμπληρωματικά στοιχεία για #Novartis που εξαφανίστηκαν από τα δελτία
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ο θάνατος του Στίβεν Χόκινγκ, το ποδόσφαιρο, η προειδοποίηση για «Grexit» και η δίωξη σε Σαββίδη-ΠΑΟΚ, η υπόθεση Σκριπάλ και η απόφαση της Μ. Βρετανίας να απελάσει 23 Ρώσους διπλωμάτες, η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το σκάφος της ExxonMobil στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Ερντογάν και οι τουρκικές πολεμικές επιχειρήεις στη Συρία, τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Τα συμπληρωματικά στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση Novartis εξαφανίστηκαν από τα δελτία και αναμένεται άλλη εκπομπή να ρίξει «Φως στο τούνελ» της χαμένης είδησης...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Σημείωμα Σαμαρά προς τον Φρουζή... και «οδηγίες» Novartis προς τον Άδωνι για τα «απαραίτητα» φάρμακα

Συμπληρωματικά στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση Novartis, διαβιβάστηκαν κατά πληροφορίες στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. (αναλυτικά)

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει δύσκολες και σκληρές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να συγκρουστεί με τα οργανωμένα συμφέροντα και τις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, να συγκρουστεί με όσα για χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις είτε ανέθρεψαν με τον εναγκαλισμό τους με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα είτε απλά ανέχτηκαν», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στα έκτροπα που συνέβησαν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. (αναλυτικά)

Το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών υπήρχε από τότε που ήμουν εγώ υπουργός

Με την κατάθεση του αντιπροέδρου της Βουλής και τέως υπουργού Υγείας την περίοδο 1993 – 1996 Δημήτρη Κρεμαστινού, συνεχίστηκαν οι εργασίες της εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. (αναλυτικά)

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,752 δισ. ευρώ παρουσίασε το πρώτο δίμηνο ο προϋπολογισμός

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,752 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πρώτο δίμηνο του έτους, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,307 δισ. ευρώ και πρωτογενούς πλεονάσματος 2,135 δισ. ευρώ το αντίστοιχο δίμηνο πέρυσι. (αναλυτικά)

Κατά 3,18 φορές υπερκαλύφθηκε η ετήσιας διάρκειας έκδοση εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου

Η δημοπράτηση του 12μηνου (52 εβδομάδων) έντοκου γραμματίου έγινε για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2010. (αναλυτικά)

«Εδώ που η αδυναμία γίνεται δύναμη»

«Βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου η αδυναμία γίνεται δύναμη»: Την Τρίτη 13/3, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία της «Σχεδίας» στο Μεταξουργείο, για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του ελληνικού περιοδικού δρόμου. Πλέον «με δέκα περιοδικά τη μέρα για κάθε άστεγο, του δίνεται πλήρες δικαίωμα συνταξιοδότησης και έχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αν. Πετρόπουλος. (αναλυτικά)

Συμβουλές ΟΑΣΑ για να μη δημιουργούνται ουρές στα εκδοτήρια του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Για να αποφεύγεται η σχετική ταλαιπωρία ειδικοί του ΟΑΣΑ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δίνουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές. (αναλυτικά)

«Διώξεις Φορτσάκη»: Τι αναφέρουν οι τρεις αθωωθέντες

«Είναι χαρακτηριστικό πως η έδρα δεν απεύθυνε καμία ερώτηση στους κατηγορούμενους, καθώς οι ισχυρισμοί του κ. Φορτσάκη στην προανακριτική του κατάθεση είχαν ήδη καταρρεύσει από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και προχώρησε στην αθώωσή μας». (αναλυτικά)

Τα 41 σχολεία που εντάσσονται στο πρόγραμμα Σχολικά Γεύματα

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για την επέκταση του προγράμματος Σχολικά Γεύματα. (αναλυτικά)

Εργαστήρια ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης από τον ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ, θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει εργαστήρια ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. (αναλυτικά)

«Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μιας Στάσης» στην ΑΑΔΕ με στόχο την διευκόλυνση των εξαγωγών

Την ανάπτυξη ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος για «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μιας Στάσης» με στόχο την διευκόλυνση των διαδικασιών του εξωτερικού εμπορίου στην ΑΑΔΕ, προβλέπει τροπολογία η οποία κατατέθηκε στη Βουλή. (αναλυτικά)

Χρηματοδοτήσεις για εξοπλισμό στην εκπαίδευση και εργαστηριακό εξοπλισμό των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ - Τομέα Παιδείας ανακοινώνει ότι έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις ύψους 68.651.000,00€ για προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ στην εκπαίδευση και προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Μάθε για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.