3 Μαρ 2018

Βαλιτσοδαρμένα ύψη

- Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση, εκταμιεύονται 5,7 δισ., αλλά τα κανάλια δεν είδαν τίποτα, ζαλισμένα να μετρούν τις βαλίτσες με τις μίζες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

   Ολοκληρώθηκε και τυπικά η τρίτη αξιολόγηση, δόθηκε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ., αλλά τα κανάλια δεν... πρόλαβαν να μας ενημερώσουν, ούτε τις δηλώσεις Σεντένο κα Μοσκοβισί άκουσαν. Λογικό ακούγεται. Ζαλίστηκαν να μετρούν τις βαλίτσες με τις μίζες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για τις οποίες οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές, προφανώς συμμετέχοντας σε μια νέα σκευωρία που οργάνωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, διαβίβασαν στοιχεία στις αντίστοιχες ελληνικές.
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν το περιστατικό με τους δύο έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, τα περί ανομίας με αφορμές τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου, τα επεισόδια σε συλλαλητήριο στο υπουργείο Παιδείας, η τελετή παραλαβής-παράδοσης στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο «εμπορικός πόλεμος» του Τραμπ με τους δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα, το κύμα ψύχους που πλήττει την Ευρώπη, οι ιταλικές εκλογές, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Πάει πολύ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ της "πρακτικής της βαλίτσας" να κάνουν μαθήματα ηθικής στη σημερινή κυβέρνηση»

«Μετά τη δικογραφία που αφορά στις παράνομες πρακτικές της Νοβάρτις, ήρθε η προ ημερών κατάθεση του πρώην υπεύθυνου οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κου Αυγερινού. Σύμφωνα με αυτήν, το 1 εκατομ. μάρκα που η Siemens είχε παραδώσει στον κο Τσουκάτο κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Χθες οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές, προφανώς συμμετέχοντας σε μια νέα σκευωρία που οργάνωσε ο έλληνας Πρωθυπουργός, διαβίβασαν στοιχεία στις αντίστοιχες ελληνικές» ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

«Πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. μέχρι τα μέσα Μαρτίου

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η τρίτη αξιολόγηση - Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και η συζήτηση η οποία διεξάγεται εδώ και έναν μήνα σε τεχνικό επίπεδο για την παραμετροποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων του χρέους. (αναλυτικά)

Μεγάλη η αντιφασιστική πορεία «στις γειτονιές του Νίκου Γόδα και του Παύλου Φύσσα»

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μαζική κοινωνική απάντηση στις επιθέσεις και τις προκλήσεις των ναζιστών και να τους στείλουμε εκεί που τους αρμόζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μία εφιαλτική ανάμνηση» απαντά η «Φαβέλα» στην επίθεση της ναζιστικής συμμορίας. (αναλυτικά)

Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες ΓΕΕΘΑ Ελλάδας - Τουρκίας για την επάνοδο των δύο στρατιωτικών 

Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες μεταξύ των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας για τη διευθέτηση του θέματος των δύο στελεχών του Στρατού Ξηράς - Μοναδική κατηγορία, η παράνομη διείσδυση σε απαγορευμένη περιοχή. (αναλυτικά)

«Ενεργοποιείται σώμα με 200 αστυνομικούς που θα περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας»

Από σήμερα θα ενεργοποιηθεί ένα σώμα αποτελούμενο από 200 αστυνομικούς, το οποίο θα περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας και θα επεμβαίνει όπου χρειαστεί για την αποφυγή επεισοδίων, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1. (αναλυτικά)

«Να ανακληθεί το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ» ζητεί η διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης

Σχετικά με το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. (αναλυτικά)

Η σημασία ενός «φιλοευρωπαϊκού» προϋπολογισμού μετά το 2020 σε άρθρο ευρωβουλευτών της Προοδευτικής Συμμαχίας

Τη σημασία ενός «φιλοευρωπαϊκού» προϋπολογισμού για την περίοδο μετά το 2020 τονίζουν, σε άρθρο τους στο Euractiv, ευρωβουλευτές της Προοδευτικής Συμμαχίας, που αποτελείται από εκπροσώπους τριών πολιτικών ομάδων της Αριστεράς, των Σοσιαλδημοκρατών και των Πρασίνων. (αναλυτικά)

«Η ΟΝΝΕΔ επιμένει στη διασπορά ψευδών και fake news για το Ίδρυμα Σκαραμαγκά»

Η ΟΝΝΕΔ επιμένει στη διασπορά ψευδών και fake news, σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς των πρώην φιλοξενούμενων από το Ίδρυμα Σκαραμαγκά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Διαβεβαιώσεις Βούτση για λύση στο πρόβλημα στέγασης βουλευτών επαρχίας και κτιριακή αναβάθμιση του Κοινοβουλίου

Μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί το «υπαρκτό πρόβλημα», όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, της στέγασης των βουλευτών της επαρχίας από τους οποίους έχει ζητηθεί από κεντρικό ξενοδοχείο, όπου διέμεναν, να το εγκαταλείψουν λόγω ανακαίνισης, καταβάλλει η Βουλή. (αναλυτικά)

Το στρατηγικό σχέδιο 2018-2020 για τον ΕΦΚΑ: Τα δυνατά σημεία και οι προκλήσεις

Η αποστολή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), τα δυνατά σημεία του, καθώς και οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει, περιγράφονται στο στρατηγικό σχέδιο 2018-2020 του φορέα. (αναλυτικά)

«Θα πάψει οριστική η "πολιτική ομηρεία" των δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας»

«Mε την έκδοση -στα τέλη του περασμένου μήνα Φεβρουαρίου- του ΦΕΚ που αφορά τη νέα Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας -στους οικισμούς του τέως ΟΕΚ- αυτή η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την ανακούφιση 82 χιλιάδων λαϊκών οικογενειών». (αναλυτικά)

Πρωτοβουλία του Υπουργού Εσωτερικών για την επίλυση των προβλημάτων του Γυμνάσιου της Κάσου

Η διάθεση μηχανικών της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ) στον Δήμο Κάσου, προκειμένου να υλοποιηθούν οι αναγκαίες μελέτες και έργα για την συντήρηση του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Κάσου, συμφωνήθηκε μετά από επικοινωνία του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη. (αναλυτικά)

Περιφέρεια Αττικής: 20 εκατ. ευρώ σε στρατιωτικά νοσοκομεία για ενίσχυση εξοπλισμού

Η συνδρομή της Περιφέρειας αποφασίστηκε μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (αναλυτικά)

«Τα αναπηρικά επιδόματα δεν κόβονται»

Τι διαβεβαιώνει ο διοικητής του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Στ. Πλιάκης. (αναλυτικά)

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα κορυφαία παγκοσμίως

Πρόκειται για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης. (αναλυτικά)

Επιχορήγηση ιδρυμάτων και συλλόγων κοινωνικής πρόνοιας της Δυτικής Αθήνας

Στο ποσόν των 627.809 ευρώ ανέρχεται η επιχορήγηση ιδρυμάτων και συλλόγων κοινωνικής πρόνοιας που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αθήνα, από την Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.