24 Μαρ 2018

Απαγορευμένες οι λέξεις με διπλό Ε και διπλό Ο

- Στα γρήγορα η ποινική δίωξη κατά Μαρινάκη για το #Noor1 και φυσικά ούτε λέξη για τα σκάνδαλα του #ΚΕΕΛΠΝΟ...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία, το Μακεδονικό και οι επαφές Κοτζιά στα Σκόπια, οι αντικειμενικές αξίες, η Προανακριτική Επιτροπή για τη Νovartis, το αιματηρό περιστατικό ομηρίας σε σουπερμάρκετ της Νότιας Γαλλίας, η ποινική δίωξη κατά του Β. Μαρινάκη για το Noor1 (στα γρήγορα...), το διάταγμα Τραμπ για αύξηση των δασμών, η αφρικανική σκόνη που έχει σκεπάσει πολλές περιοχές της χώρας, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο... Και φυσικά ούτε λέξη για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που μπορεί κάποιος να παίξει εύκολα μαζί της»

Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. (αναλυτικά)

Ο Βλ. Πούτιν θα θέσει το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στη συνάντησή του με Ερντογάν

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πέραν της ελληνορωσικής συνεργασίας οι δύο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις ευρωρωσικές σχέσεις αλλά και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με ιδιαίτερη έμφαση στη στάση της Τουρκίας. (αναλυτικά)

«Με έναν έντιμο συμβιβασμό θα κερδίσουν και οι δύο πλευρές» το μήνυμα Κοτζιά

Η επίσκεψη αυτή του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών αναμένεται ότι θα δώσει μία πρώτη απτή εικόνα, ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ονοματολογικό που είναι σε εξέλιξη. (αναλυτικά)

Δίωξη κατά Μαρινάκη για το Noor 1

Ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. (αναλυτικά)

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις «ιερές» χορηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, η Μητρόπολη Καισαριανής φέρεται να έχει λάβει επιχορηγήσεις που υπερβαίνουν το ποσό των 800.000 ευρώ, κατά παράβαση, μάλιστα, του καταστατικού του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ ο ίδιος ο μητροπολίτης ήταν μέλος του ΔΣ του. (αναλυτικά)

«Την τελική ευθύνη για τα βιβλία την έχει η Πολιτεία»

"Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η Πολιτεία έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη σύνταξη των προγραμμάτων σπουδών" είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στον Realfm 97,8. (αναλυτικά)

«Αν δεν επανορθώσουν "Τα Νέα" ως τη Δευτέρα, θα προχωρήσω δικαστικά»

Μετά το χτεσινό πρωτοσέλιδο, σήμερα Τα Νέα έχουν «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» στην 50η σελίδα, άρα εμμένουν, εάν δεν επανορθώσουν ως την Δευτέρα, θα προχωρήσω δικαστικά, προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο. (αναλυτικά)

Ψευδές το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τις υπηρεσίες φύλαξης

«Οι συμβάσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα αφορούν εργαζόμενους στη φύλαξη των κεντρικών υπηρεσιών του Υπουργείου και προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με την προσωπική ασφάλεια της Υπουργού Εργασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο. (αναλυτικά)

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις Αυγενάκη για τις άθλιες προκλήσεις της Χ.Α. στη Βουλή

Περιμένουμε από τον πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσει τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη. Κάθε άλλη στάση δηλώνει τη συμπόρευση του κόμματός του με τους εγκληματίες νεοναζιστές., αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

«Ο αρουραίος του ΚΕΕΛΠΝΟ παίζει με κατασκευασμένες ειδήσεις αντεθνικά πρωτοσέλιδα»


«Δεν θα φοβηθούμε»: Η Αφγανική Κοινότητα μιλάει για την επίθεση της «Κρυπτείας»

Για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκαν χθες στα γραφεία τους από την ακροδεξιά οργάνωση μίλησαν σήμερα τα μέλη της Αφγανικής κοινότητας. (αναλυτικά)

«Δεν αξίζει σε κανέναν εργαζόμενο!»

Το μήνυμα των εργαζομένων του Mega. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.