9 Φεβ 2018

Γαλάζια στελέχη στέλνουν μήνυμα σε Μητσοτάκη για το «ξήλωμα» Γεωργιάδη - VIDEO

"Οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται"

   Εσωκομματικούς τριγμούς στις τάξεις της ΝΔ, προκαλεί η εμπλοκή Γεωργιάδη στο Novartis - Gate, με στελέχη, κυρίως της καραμανλικής πτέρυγας, να δείχνουν τον δρόμο για την παύση του από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.
   Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι «στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν, χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι εκλεγμένος αλλά δοτός. 
   «Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα», συμπλήρωσε.
   Παράλληλα, σχολιάζοντας τις απειλές που εκτοξεύονται από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης, ο Γιώργος Βλάχος είπε ότι είναι «λάθος να αποκαλούμε τους μάρτυρες κουκουλοφόρους» και υπενθύμισε ότι ήταν η ΝΔ αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.


   Με σκληρή γλώσσα και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε ότι είναι «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ειδικά όταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμιφισβητήσιμη», όπως σημειώνει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στέλνει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – που τον επέλεξε όπως είπε και η αδελφή του Ντόρα – «να του τραβήξει το αυτί, τουλάχιστον και χωρίς χάσιμο χρόνου». 
   Δείτε τι έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.