3 Φεβ 2018

Ο Αρτινός Δήμος Αναγνωστάκης είναι ο νέος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Προήχθη χθες στο βαθμό του Αντιστρατήγου


   Άρωμα Τζουμέρκων στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο Δήμος Αναγνωστάκης, από τον Βαθύκαμπο Τζουμέρκων, ο οποίος έχει υπηρετήσει το Πυροσβεστικό Σώμα από πολλές θέσεις ευθύνης, έχοντας επιδείξει αποτελεσματικότητα και προσήλωση στο έργο του, είναι ο νέος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
   Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος, για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων έτους 2018 των Ανώτατων Αξιωματικών, προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου.
   Εργατικός και μεθοδικός, από τους πλέον ικανούς αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, ο Δήμος Αναγνωστάκης είναι βέβαιο ότι θα πετύχει και στα νέα του καθήκοντα και θα βγάλει ασπροπρόσωπους όσους αναγνώρισαν τις ικανότητές του και του εμπιστεύθηκαν αυτή τη νευραλγική θέση.
   Η προαγωγή του άξιου Δήμου Αναγνωστάκη στη θέση του υπαρχηγού Π.Σ. καταδεικνύει την ουσιαστική διαφορά μεταξύ αριστείας και "αριστείας" και είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους μιλούν για "κομματικό καθεστώς".
   Ποιος ξεχνάει τα μακροβούτια στην επετηρίδα, όταν ξεθάβονταν όχι άριστοι, αλλά αρεστοί, υποσκελίζοντας τους άξιους;
   Και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι "δεν είναι όλοι ίδιοι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.