17 Ιαν 2018

Εγκαινιάζονται απόψε οι Βραδιές Τετάρτης στο Μουσείο της Άρτας

Με Σταύρο Μπένο και Πολιτιστική διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου

   Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, σε συνέχεια παλαιότερων δράσεων, διοργανώνει κύκλο ομιλιών με τίτλο Βραδιές Τετάρτης στο Μουσείο, στο πλαίσιο των οποίων διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν σημαντικά επιστημονικά ζητήματα στο ευρύ κοινό.
   Με αφορμή το εν εξελίξει αναπτυξιακό πρόγραμμα της «Πολιτιστικής διαδρομής των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου. Η αξία και η μαγεία των συνεργειών», το οποίο αποτελεί αναμφισβήτητα σήμερα μια Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση της Περιφέρειας Ηπείρου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας εγκαινιάζει, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, τον νέο κύκλο ομιλιών, με ομιλητή τον κ. Σταύρο Μπένο και θέμα «Η πολιτιστική διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου. Η αξία και η μαγεία των συνεργειών».
   Ο κ. Μπένος είναι Πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Διάζωμα» και υπήρξε ο οραματιστής του προγράμματος της εν λόγω πολιτιστικής διαδρομής.
   Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με την Αντιπεριφέρεια Άρτας, το Δήμο Αρταίων και το Σωματείο «Διάζωμα».
   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.​


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.